Змінити імідж за пару хвилин: кольорові контактні лінзи в Херсоні
Змінити імідж за пару хвилин: кольорові контактні лінзи в Херсоні

У сучасному світі кольорові лінзи для очей користуються широкою популярністю. Люди купують їх з двох причин:

  •  щоб грамотно відкоригувати власний зір

  • швидко змінити свій імідж

Перші купують лінзи за порадою лікаря-офтальмолога і застосовують їх щодня. Інші бажають купити таку продукцію для кардинальної зміни кольору очей або посилення глибини натурального кольору і носять лінзи від випадку до випадку.

Завдяки постійному прогресу в сфері офтальмології кожен бажаючий може кардинально змінити колір навіть найтемніших і насичених очей. Карі або чорні відтінки очей можна змінити на лілові, сині, зелені і навіть білі кольори.

Салони оптик і медичних центрів Тревісо пропонують придбати стильні лінзи, які внесуть у Ваш погляд глибину та насиченість, додадуть зіницям чудові мерехтливі відблиски. Носіння таких надзвичайних м'яких лінз абсолютно нешкідливо для Вашого здоров'я. Якщо Ви володієте 100% зором, ми підберемо для Вас лінзи з нульовою оптичної силою.

Мережа оптик Тревіс пропонує Вам високоякісні кольорові контактні лінзи в Херсоні в самих різних варіаціях:

  • кольорові та з різними відтінками,

  • з діоптріями і без,

  • одноденні і для постійного використання (від місяця до року)

Тонкий дизайн, оптимальний вміст вологи і відмінні показники киснепроникності гарантують кожному покупцеві повну безпеку для зору протягом усього періоду носіння даних контактних лінз. Такі характеристики дозволяють швидко звикнути до виробу і відчувати повний комфорт навіть тим, хто ніколи їх не носив.

Купити кольорові лінзи в Херсоні і Миколаєві

Купити кольорові лінзи в Херсоні і Миколаєві можна в мережі салонів і медичних центрів Тревісо. Це ідеальне рішення для тих, хто бажає позбавитися від почуття невпевненості через використання традиційних окулярів, і тих, хто хоче підкреслити свою індивідуальність. Вельми цікавим є варіант кольорових лінз щоденної заміни. Це дійсно вигідна покупка. Ви зможете експериментувати з кольором очей, надягаючи їх на певний час. При цьому ви заощадите на спеціальних засобах для догляду.

Лінзи з відтінками чудово підійдуть тим, хто хоче посилити відтінок власних очей не змінюючи їх основний колір. Рогівка стане однотонною та яскравою, відповідно до підібраних лінз. Такі вироби дуже сприятливі для очей, вимагають традиційного догляду і практично нічим не відрізняються від звичайних контактних лінз.

Якщо у вас темні очі, тоді зупиніть свій вибір на кольорових лінзах, тому що ефект від відтінків може залишитися практично непоміченим. Вибір кольорів найрізноманітніший: від зелених, сірих і синіх до фіолетових, карих, медових і т.д.

В асортименті оптик Тревісо Ви неодмінно знайдете відповідну продукцію за доступною ціною.