Відгуки
Залишіть відгук
В Оптиці Treviso м.Миколаїв вул.Театральна 51 я пройшла обстеження, отримала консультацію та рецепт на окуляри у оперуючого хірурга.При замовленні лінз мені дуже допомогла Ольга Пуля, кваліфікований і уважний спеціаліст, талановитий стиліст, менеджер.Також вона допомогла мені вибрати оправи. У наявності є дорогі (оригінал) і недорогі, але теж дуже стильні, модні. Я залишилася дуже задоволена, вдячна і всім рекомендую цей салон.
Ольга,
03-05-2024
Я була розгублена коли мені почали заповнювати картку яка є їх власністю як папір та з інформацією з нею. Не ознайомилися з правилами лікуванням а підпис просять. Після лікаря сфотографувати лист обстеження якоби для них, нарушуючи прицьому ст 286ЦК України про медичну таємницю. І час написання відгука завжди треба підтверджувати що я не робот
Анна,
16-04-2024
Хочу выразить огромную благодарность коллективу оптикиTreviso, на Театральной 51. Нам помогли выбрать очень классную оправу для подростка, а это было не легко) очень быстро все изготовили. Спасибо Вам за сервис и профессионализм!!!!
Ольга М,
10-04-2024
Посетила салон Treviso на Кулика ,когда подбирала очки для ребенка. Приятное впечатление произвела специалист Татьяна, которая помогла определиться с линзами и оправой,учитывая особенности диагноза ребенка и финансовые возможности родителей. Сотрудница вежлива, работает оперативно,имеет грамотный подход к ребенку ,знает особенности проблем близорукости у детей. Я благодарна работникам данного центра за профессионализм в борьбе за сохранение зрения моей дочке.
Жукова Вика,
23-03-2024
Були вчора з сином в оптиці Тревісо на третій Слобідський. Дуже компетентні і приємні працівники. Підібрали дитині оправу, запропонували різні варіанти лінз. Все на вищому рівні. Вибір величезний. Не втрималась, наміряла і собі оправу. Обов’язково повернусь за окулярами для компʼютера. Дякую дівчатам
Тетяна Пащенко,
18-03-2024
Заказывал очки, все понравилось! Доктор проверил внимательно, а консультанты помогли выбрать быстро оправу. Качеством доволен! Люди работают на своём месте! Рекомендую!
Денис Яковец,
28-02-2024
Так трапилось що зламав безоправні окуляпи. Вже збирався замовляти нові, а це не дешеве заловолення. Написав на e-mael запрос, в вихідний день, оперативно відповіли, оправа була в наявності, оперативно зробили і відправили НП. Дякую
Vitaliy Trufakin,
08-02-2024
Была на приеме у детского доктора с сыном, хороший специалист, все обьяснила доходчиво и просто. Выписала направление на аппаратное лечение, там же и проходили его. Сын остался довольным, ну и я тоже. Рекомендую!
Кристина Яровая,
09-01-2024
Была в салоне с целью покупки солнцезащитных очков для мужа. В итоге купила ещё и себе оправу для зрения, так как была Чёрная пятница и нам выпала возможность приобрести желаемые модели ещё и со скидкой: учавствовали в лотерее - получили -50 и -40%. Это очень круто! Огромное спасибо салону и личная благодарность за профессиональный подход в выборе аксессуаров консультанту Анне.
Светлана Беломестнова,
21-12-2023
Виражаю велику вдячність Ользі Олександрівні! Професійно, людяністю та терпінням допомогла підібрати лінзи та надала навички в їх користуванні.
Олексій,
27-10-2023