Одноденні контактні лінзи в Херсоні: основні переваги
Одноденні контактні лінзи в Херсоні: основні переваги

М'які одноденні лінзи в Херсоні - це сучасний, максимально безпечний і найбільш зручний спосіб корекції зору. Оптики та медичні центри Тревісо пропонують універсальний варіант лінз для людей, які ведуть активний спосіб життя, займаються спортом, піклуються про здоров'я власних очей, але не мають можливість регулярно проводити повноцінний і регулярний цикл по догляду за даними виробами. Незважаючи на те, що одноденні контактні лінзи були створені зовсім нещодавно, даний продукт дуже швидко завоював прихильність у споживачів і лікарів-офтальмологів. Лінзи щоденної заміни дарують своїм власникам чудове відчуття чистоти, свіжості і зручності кожен день. Вони є найбільш гігієнічними серед всіх варіантів лінз, тому їх без страху можна використовувати людям з високою чутливістю очей, при сезонних алергіях або з надмірною сухістю слизової оболонки.Високоякісні матеріали та високий рівень зволоження забезпечують максимальний комфорт при їх використанні.

Основні переваги

  • Одноденні лінзи є найвигіднішим варіантом для тих покупців, які бажають носити лінзи лише час від часу. Вони незамінні в поїздках, подорожах або відрядженнях, при відсутності оптимальних гігієнічних умов.

  • Все, що Вам необхідно робити - це щодня доставати з блістера і надягати нову пару лінз. Забудьте про такі турботи, як процедури по догляду за чистотою лінз, необхідність постійної покупки очищувальної рідини, присутність спеціальних футлярів та пінцетів.

Які виробники випускають одноденні контактні лінзи?

Тепер одноденні контактні лінзи входять в лінійку практично кожного перевіреного і добре відомого виробника. У оптиках і медичних центрах Тревісо можна знайти продукцію від таких торгових марок, як Cooper Vision, Alcon, Johnson & Johnson, Sauflon, Maxima та інших не менш популярних брендів. Одноденні лінзи в Херсоні від даних торгових марок повністю відповідають всім вимогам покупців. Вони дають можливість насолодитися красою сучасного світу в найяскравіших фарбах і дивовижній чіткості.

Для створення даної продукції застосовують традиційні гідрогелеві і силікон-гідрогелеві матеріали. Сьогодні без перебільшення можна сказати, що лінзи з силікон-гідрогелю є найкращою продукцією - вони пропускають набагато більше кисню, ніж звичайні, і виключають можливість інфікування очей.

В асортименті оптик Тревісо можна відшукати гідрогелеві і силікон-гідрогелеві лінзи, косметичні лінзи і лінзи з діоптріями, кольорові і з відтінками одноденні лінзи. Економія власного часу, легкість в зверненні, добре зволоження очей, прекрасна киснепроникність, чудова якість зору - ось основні переваги нашої продукції!

Для підбору оптимальних лінз обов'язково проконсультуйтеся з кваліфікованим офтальмологом, який відповість на всі питання, дасть корисні рекомендації та допоможе визначитися з правильним вибором.