Три кроки для покупки правильних окулярів
Три кроки для покупки правильних окулярів

Окуляри з діоптріями є складним оптичним приладом, який дозволяє успішно коректувати різноманітні вади зору. Здавалося б, придбати даний виріб не складно. Однак це зовсім не так, адже ціна помилки дуже велика - перевтома, головні болі, погіршення зору.

Які етапи необхідно пройти для того, щоб придбати ефективну продукцію?

Перший етап: перед тим, як замовити окуляри необхідно сходити на прийом до офтальмолога. Лікар проведе необхідну діагностику і випише рецепт виходячи з особливостей захворювання, виду Вашої діяльності і цілі носіння окулярів. Не можна купувати вже готові окуляри з прилавків або на ринках, адже показники у кожного ока можуть значно відрізнятися, а стандартна оптика з прилавка може істотно погіршити Ваш зір.

Другий етап: звертаємо увагу на матеріал виготовлення лінзи. Сучасні лінзи можуть виготовлятися з двох матеріалів: пластика і скла. Пластикові лінзи дуже легкі, практично невагомі, тому їх часто рекомендують купувати для дітей, людей похилого віку, водіїв транспортних засобів. Цей матеріал не такий травмонебезпечний, як скло, він стійкий до розколювання. Також пластик добре обробляється і піддається фарбуванню - це значить, що виробники мають можливість створювати модні і сучасні моделі кольорових лінз. Скло як матеріал також має багато переваг. Наприклад, коефіцієнт заломлення скляних лінз вище, ніж у пластику. Ще одна перевага полягає в тому, що лінзи зі скла можуть бути максимально тонкими і плоскими.

Третій етап: підбираємо стильну оправу для лінз. Вона повинна бути дуже зручною, мати м'які і рухливі носоупори. Завушники не повинні тиснути на скроні або область за вухом. В іншому випадку, така оправа буде викликати дискомфорт і швидке стомлення при носінні. Не вибирайте дешеві оправи з невідомих матеріалів - вони можуть викликати алергію.

 

Якщо Ви бажаєте замовити якісні окуляри з діоптріями, тоді чекаємо Вас в салонах оптик і медичних центрів Тревісо.