Drivewear - окуляри для водіїв
Drivewear - окуляри для водіїв

DriveWear -універсальні лінзи " від світанку і до західу сонця" для водіїв

 Звичайні сонцезахисні окуляри захищають очі від прямих сонячних променів. Але вони не можуть захистити очі від сліпучих відблисків та задовольнити потреби водія за кермом . Очкова лінза DriveWear призначена для отримання візуальної інформації в умовах різної освітленості, від похмурої до сонячної погоди, що робить їх незамінними під час водіння автомобіля. Осліплення викликане віддзеркаленням сонячного світла від поверхні дороги подразнює очі водія. Цей ефект посилюється у разі гладкої сніжної або блискучої вологої поверхні , відкритих водних просторів та на заході сонця. Людина за кермом може буде осліплена на декілька секунд і це знижує швидкість реакції при виникненні небезпечних ситуацій.

Під час хмарної погоди активним елементом в лінзах залишається тільки контрастна зелена або жовта плівка. Поляризатор блокує сліпуче світло, а висококонтрастний колір підсилює обрис предметів та їх сприйняття. В таких умовах лінза поглинає 68% світла. В той час , як вітрове скло блокує ультрафіолетове світло і не дозволяє активувати стандартні фотохромні молекули. Завдяки цьому колір лінз змінюється на мідний або коричневий, а поглинання світла збільшується до 78%. Коли вітрове скло автомобіля більше не блокує ультрафіолетові промені, активується шар фотохромних молекул. Внаслідок чого задіяні всі три шари лінз, колір змінюється на темно-коричневий, а поглинання світла зростає до 88%, в той час як 100% ультрафіолетових променів блокується. Лінза DriveWear в неактивному стані сама прозора з усіх поляризаційних очкових лінз. З просвітлюючим покриттям вони пропускають 32% падаючого світла на них. Але головна їх особливість полягає в тому, що вони темніють в салоні автомобіля.

Як веде себе лінза DriveWear в різну погоду?

Сонячна погода

Лінзи DriveWear блокують сліпучі відблиски на вітровому склі та зменшують інтенсивність світла, яке надходить до очей водія. Ці лінзи відрізають 100% УФ-А та УФ-В променів и забезпечують захист від УФ-променів,які довжиною 400 нанометрів.

Похмура погода

Лінзи захищають очі  водія від сліпучих відблисків вітрового скла і вологої  поверхні дороги, враховуючи контрастність об'єктів.

Як проходить водіння в окулярах з лінзами DriveWear

1.В умовах слабкої освітленості лінзи DriveWear залишаються досить прозорими і забезпечують високий контраст зображень.

2. В сонячну погоду в салоні автомобіля лінзи поглинають надлишок світла і дозволяють прекрасно розрізняти кольори дорожніх знаків і світлофора, усувають відблиски.

3. Будь-який водій обов'язково оцінить переваги лінз, тому що людина, яка потребує корекції зору, може скористатися перевагами сонцезахисних окулярів  під час водіння.

 

 Слід пам'ятати! Що окуляри з лінзами DriveWear не можна використовувати для водіння автотранспорту вночі.

Завжди прагнемо максимально задовольнити потреби улюблених клієнтів, пропонуючи все найкраще, якісне і сучасне за доступними цінами. Ми допомагаємо вам зробити правильний вибір, тому що надаємо якісний продукт і неперевершений рівень сервісу,  з теплотою, добротою і повагою!