Комп'ютерна лінза Zeiss
Комп

Digital Lenses – лінзи, розроблені спеціально для постійних користувачів цифрових пристроїв

Сфокусуйтесь на сучасному житті. З ZEISS Digital Lenses Ви інакше подивіться на екран вашого смартфона, планшета чи телевізора. Ідеально підходять для цифрових пристроїв. Ваші очі будуть вам вдячні.

Лінзи ZEISS Digital Lenses

Вирішення проблеми цифрової напруги очей

Щодня ми дивимось на екрани смартфонів, планшетів чи телевізорів майже п'ять годин. При цьому кожен з нас дивиться на мобільний пристрій до 80 разів на день! У майбутньому ці показники лише збільшаться.

Дрібний шрифт та постійне перемикання фокусу з ближніх на далекі предмети змушують наші очі працювати на максимумі. Починаючи з 30 років, такий спосіб життя може викликати цифрове напруження очей або, висловлюючись мовою науки, комп'ютерний зоровий синдром. Завдяки оптимізованій зоні для близько, лінзи ZEISS Digital Lenses – це чудове рішення для швидкого та комфортного перемикання фокусу незалежно від напрямку нашого погляду. 

Світ у пікселах – справжнє випробування для наших очей

В умовах постійного використання смартфонів, навігаційних пристроїв, електронних книг та планшетів змінюються і наші зорові звички: нашим очам доводиться пристосовуватися до нового діапазону зору поблизу, оскільки цифрові пристрої ми тримаємо трохи ближче, ніж газету чи книгу. Нашим очам також доводиться постійно перемикатися між різними відстанями. Такий стан справ покладає на наші очі велике (а найчастіше – занадто велике) навантаження: дедалі більше людей страждають на короткозорість, або скаржаться на проблеми з очима чи станом здоров'я в цілому.

Що таке цифрове напруження очей?

Використання цифрових пристроїв створює серйозне навантаження для наших очей. Усього за частку секунди їм доводиться переміщати погляд з далекого на ближній предмет: з віддалених предметів на маленькі дисплеї, дрібні шрифти і стиснуту інформацію; після цього ми знову дивимось на далекі предмети. Така поведінка викликає надмірну напругу війного м'яза і кришталика, яким доводиться постійно пристосовуватися до предмета, який ми дивимося. Це може призвести до головного болю та болю в шиї, печіння в очах або загальної втоми очей, причому з віком ймовірність настання подібних симптомів значно збільшується. Приміром, 50% населення Німеччини відчувають чи кілька з перелічених нами симптомів, тобто. страждають від зорової напруги.

Розслаблений, комфортний зір Завдяки лінзам для використання цифрових пристроїв

Лінзи ZEISS Digital Lenses, головним чином, призначені для використання цифрових пристроїв, наприклад, електронних книг або смартфонів. Спеціальна оптимізована зона близько враховує особливості руху очей та скорочену дистанцію, яка потрібна при взаємодії з цифровими пристроями. Ця конфігурація допомагає війному м'язу, спрощуючи процес фокусування на різних відстанях. Завдяки цьому ваші лінзи справді здатні запобігти появі симптомів втоми. Ідеальні окуляри для повсякденного використання, причому не тільки для тих, хто не мислить свого життя за межами цифрового середовища.

 

*Інформацію взято у наших партнерів ZEISS