Лінзи для сонцезахисних окулярів
Лінзи для сонцезахисних окулярів

Лінзи для сонцезахисних окулярів

Оптимальний захист, привабливий зовнішній вигляд, покращене сприйняття кольору і сприйняття контрастності, зменшення кількості відблисків

Сонцезахисні окуляри – особливий модний аксесуар, який поєднує стиль і максимальну функціональність на найвищому рівні.

Модний аксесуар із УФ-захистом, що гарантує чіткий зір при сонячному світлі

Одні лінзи для всіх видів активного відпочинку

Цей модний аксесуар гарантує чудовий, чіткий зір та повний УФ-захист. Усі переваги в одній лінзі. Сонцезахисні лінзи від ZEISS – найкращі сонцезахисні окуляри. Незалежно від того, чи потрібні вам лінзи, що коригують, чи ні, в нашому широкому асортименті ви зможете підібрати індивідуальні сонцезахисні окуляри для кожного.

Чим відрізняються сонцезахисні окуляри, призначені для життя у великому місті?

  • Підвищена насиченість кольору.
  • Виберіть свій індивідуальний відтінок із практично безмежної кількості стандартних та градієнтних відтінків
  • Стильні варіанти дзеркального покриття, які можуть бути поєднані з різними стилями
  • Комфорт для власника.
  • Забудьте про необхідність зміни окулярів з лінзами, що самозатемнюються: ці лінзи швидко темніють при сонячному світлі і стають прозорими в приміщенні.
  • Кожна людина зможе підібрати собі окуляри на будь-який випадок життя – для використання на роботі, під час походу в магазин, у парку чи кафе.

Наші рекомендації щодо сонцезахисних окулярів типу Urban:

Привабливі відтінки з модними покриттями (в т.ч. просвітлюючими) ідеально підходять для прогулянки містом у сонячні дні. Бажаєте більшого комфорту на відкритому повітрі? Зупиніть свій вибір на лінзах, що самозатемнюються.

Інтенсивність світла:

  • від низької до високої рекомендована категорія фільтра: від 0 до 3
  • залежно від особливостей використання окулярів у місті та рівня сонячного світла поглинання світла: від 0 до 92%
  • залежно від особливостей використання окулярів у місті та рівня сонячного світла

Лінзи для сонцезахисних окулярів від ZEISS – привабливий зовнішній вигляд, універсальність та висока ефективність Для всіх видів активного відпочинку

Усі сонцезахисні окуляри однакові? Ні в якому разі. Коли ви переважно носите сонцезахисні окуляри? Під час походу магазинами? В кафе? Чи, може, під час прогулянки парком? Під час занять спортом? Або водіння машини? Чим краще сонцезахисні окуляри відповідають вашим потребам, тим більший комфорт ви відчуватимете при їх використанні.

Затримують до 100% УФ-променів спектру A та B Займіть своє місце на сонці без шкоди для ваших очей


Всі категорії лінз для сонцезахисних окулярів від ZEISS (Urban, Drive та Active) гарантують повний УФ-захист спектру A та B та оптимальний захист для ваших очей. Насолоджуйтесь комфортним зором навіть під прямим сонячним промінням. Ваші очі будуть вам вдячні.

Порада: чим вище чутливість очей до світла, тим темнішими повинні бути сонцезахисні окуляри. Для похмурих днів при невеликій кількості світла ідеально підходять окуляри зі світлим і градієнтним затемненням, а для яскравого сонячного світла окуляри темних відтінків.

Лінзи, що відповідають вашому способу життя Насолоджуйтесь виключно чітким зором по всій поверхні лінзи

Чи любите ви кататися на лижах, їздити на велосипеді або працювати в саду, сонцезахисні окуляри ZEISS – це ідеальний вибір для людей, які ведуть активний спосіб життя. Ці лінзи підбираються з урахуванням саме вашого хобі або виду спорту та можуть мати додаткове дзеркальне покриття зеленого, червоного, інтенсивного синього або сріблястого відтінку. Ці спортивні, довговічні та модні лінзи подарують вам виняткову зручність та допоможуть забути про дратівливі відбиття від задньої поверхні лінзи. Також доступні у формі вигнутих лінз. Всі вони гарантують повний УФ-захист спектру А та В.

Чим відрізняються сонцезахисні окуляри, призначені для осіб, які ведуть активний спосіб життя? 

  • Абсолютний захист від сонця, вітру та іншого впливу: окуляри для занять спортом із вигнутими лінзами ZEISS мають тонкі краї, які підійдуть навіть для пацієнтів з аметропією високого ступеня
  • Насолоджуйтесь оптимальним зором на землі та у воді. Незамінний аксесуар для всіх любителів водних видів спорту: лінзи для сонцезахисних окулярів з поляризаційним фільтром дозволяють мінімізувати неприємні відблиски та відображення під час плавання, заняття серфінгом або їзди на автомобілі мокрою дорогою
  • Колір та затемнення, здатні задовольнити будь-які ваші потреби. Яке затемнення гарантує максимальну контрастність за різних погодних умов? Яким чином лінзи жовтого кольору здатні покращити ваші спортивні результати? Для задоволення будь-яких ваших потреб, навіть при яскравому сонячному кольорі, виберіть приємний колір та необхідне затемнення
  • Ефективність має значення. Лінзи для сонцезахисних окулярів для занять зимовими видами спорту, що відрізняються максимальною продуктивністю: гірськолижні маски ZEISS                                                                                                                                                                                                                                                                                   Наші рекомендації щодо сонцезахисних окулярів типу Active:

Зміна умов освітлення – це справжнє випробування для ваших очей, тому сонцезахисні окуляри повинні не тільки допомагати вам «бачити всі особливості схилів», але й повною мірою насолоджуватися часом, проведеним на відкритому повітрі. Функціональне затемнення, лінзи із дзеркальним покриттям та вигнуті лінзи подарують вам чіткий зір високої якості та захистять ваші очі.

  • Інтенсивність світла: від високої до надзвичайно високої та функціональної
  • рекомендована категорія фільтра: Від 2 до 4
  • поглинання світла: 82-97%

 

 

*Інформацію взято у наших партнерів ZEIS