Фотохромні лінзи
Фотохромні лінзи

Забудьте про необхідність зміни окулярів

Лінізи, що самозатемнюються - складний механізм на всі випадки життя

Уявіть собі, що у вас є одна пара очок, яка відповідає всім вашим потребам та забезпечує максимальний комфорт при щоденному носінні – саме це шукає багато хто з нас. Самозатемняющіеся лінзи ZEISS з технологією PhotoFusion дуже близькі до того, щоб втілити вашу мрію в реальність: вони адаптуються до зміни світла, швидко змінюють ступінь затемнення і при цьому надзвичайно зручні у використанні. Насолоджуйтесь чітким зором 24 години на добу та забудьте про необхідність зміни окулярів. Ці окуляри – ідеальне рішення для занять спортом та подорожей, для дітей, а також для людей, чиї очі особливо чутливі до світла.

Крім того, при будь-якому ступені затемнення лінзи ZEISS, що самозатемнюються, з технологією PhotoFusion забезпечують повний захист від УФ-світла.

Прозорі лінзи для дощової погоди, під час перебування у приміщенні / на відкритому повітрі

Прозрачные линзы – для дождливой погоды, при нахождении в помещении / на открытом воздухе

Прозрачные линзы - при нахождении в помещении

Середній ступінь затемнення при знаходженні на відкритому повітрі / у хмарну погоду

Средняя степень затемнения – при нахождении на открытом воздухе / в облачную погоду

Средняя степень затемнения – при нахождении на открытом воздухе

Високий ступінь затемнення при сонячному світлі

Высокая степень затемнения – при солнечном свете

Высокая степень затемнения – при солнечном свете

 

Технологія PhotoFusion від ZEISS Великий вибір кольорів, висока ефективність

СірийКоричневийТемно-сірий Сіро-зеленийСиній 
Найпопулярніший колір лінз, що самозатемнюються, по всьому світу.Вибір багатьох користувачів, що забезпечує більш природне сприйняття кольору.Темно-сірий – зберігає темний відтінок у будь-яких умовах, оптимальний для теплого клімату.При активації лінза набуває класичного сіро-зеленого відтінку.Нова колірна гама як джерело нового натхнення у діапазоні відтінків фотохромних лінз.
Мінімальне поглинання у прозорому стані 7%Мінімальне поглинання у прозорому стані 7%Мінімальне поглинання у прозорому стані 9%Мінімальне поглинання у прозорому стані 7%Мінімальне поглинання у прозорому стані 7%
Максимальне поглинання у затемненому стані 89%Максимальне поглинання у затемненому стані 89%Максимальне поглинання у затемненому стані 92%Максимальне поглинання у затемненому стані 91%Максимальне поглинання у затемненому стані 89%

Лінзи ZEISS з технологією PhotoFusion, виконані в сірому, коричневому, темно-сірому та сіро-зеленому кольорах, не підходять для керування автомобілями з відкритим кузовом

Лінзи ZEISS із технологією PhotoFusion, виконані у синьому кольорі, не підходять для керування автомобілями

Секрет технології PhotoFusion

Всю роботу тут виконують невтомні фоточутливі молекули! У лінзі використовуються світлочутливі частинки: під впливом сонячного світла поверхні вказаних фоточутливих молекул збільшуються, що робить лінзу темнішою, причому чим яскравіше сонячне світло і інтенсивніше ультрафіолетове випромінювання, тим швидше протікає даний процес. Таким чином, найбільш відповідний і комфортний ступінь затемнення досягається незалежно від його яскравості. При знаходженні у приміщенні або незначному УФ-випромінюванні поверхня молекул зменшується, а лінзи стають прозорішими, що гарантує оптимальний зір у приміщенні.

В основі такої технології лежить проста хімічна реакція, розроблена ще в 1960-х роках і згодом постійно вдосконалювалася. Показником якості лінз, що самозатемнюються, є швидкість активації молекул – у наших лінзах вони працюють дуже швидко: затемнення лінз ZEISS з технологією PhotoFusion відбувається всього за 15-30 секунд при яскравому освітленні або сонячному світлі; а повернення повністю прозорий стан займає всього 5-10 хвилин після входу в приміщення.

 

*Інформацію взято у наших партнерів ZEISS