Покриття для очкових лінз Zeiss
Покриття для очкових лінз Zeiss

Покриття для лінз

Відмінний зовнішній вигляд та комфортний зір

Використання високих технологій для очей. Покриття на лінзах допоможуть вам насолодитися найбільш комфортним зором, роблячи догляд за лінзами простіше та захищаючи ваші окуляри від подряпин. Зокрема завдяки покриттю пластикові лінзи стануть універсальним рішенням.

Покриття DuraVision® Premium

Краще бачити та краще виглядати

Завдяки покриттям пластикові лінзи перетворюються на справжні витвори мистецтва і можуть використовуватися на щоденній основі. Ці покриття підвищують міцність пластикових лінз, роблять їх стійкими до забруднення та спрощують процес догляду за ними. Але це ще не все. Не менш важлива і наявність покриттів, що просвітлюють. Спробуйте покриття DuraVision Premium від ZEISS. Ці покриття випускаються у двох виконаннях: Platinum та Silver. DuraVision Platinum не тільки включає всі характеристики покриття DuraVision Silver, але і перевершує останнє за рахунок своєї міцності! Подібних характеристик нам вдалося досягти за рахунок застосування особливого виробничого процесу.

 

 

Переваги

Захист, додаткові функції та, що не менш важливо, останні модні тенденції

  • Чіткий та ненапружений зір завдяки підвищеній прозорості лінз.
  • Покращений зовнішній вигляд за рахунок скорочення кількості подразнюючих відбитків на лінзах.
  • Найсучасніше просвітлювальне покриття на передній та задній поверхнях лінзи.
  • Висока міцність та стійкість до подряпин.
  • Легкий процес чищення завдяки антистатичному покриттю та покриттю CleanCoat.

Покриття DuraVision® Premium – це найкращий захист для ваших лінз ZEISS

Лінзи повинні бути стійкими до багатьох факторів. Щоденний стрес і напруга диктують необхідність придбання довговічних, лінз з брудовідштовхувальними властивостями та можливістю їх легкого чищення. Покриття для лінз преміум-класу від ZEISS відповідають цим критеріям та виготовляються у двох виконаннях: Silver та Platinum. Люди, які шукають оптимального покриття для лінз.

1// DuraVision® Silver

Краще бачити та краще виглядати

DuraVision Silver – це економічне покриття з асортименту покриттів DuraVision Premium від ZEISS. Подібно до покриття DuraVision Platinum, покриття DuraVision Silver може похвалитися видатними просвітлюючими властивостями. Ці якості формують дві переваги цих лінз: гарний зір без відблисків і привабливий зовнішній вигляд, адже ваш співрозмовник отримає можливість бачити ваші очі так, якби на них взагалі не було окулярів.

Все це стало можливим завдяки новій технології покриттів, що просвітлюють:

Нове покриття, що просвітлює, інтегроване в покриття Silver і Platinum з асортименту DuraVision Premium від ZEISS. Подивіться окуляри під кутом на білому тлі, і ви побачите залишковий рефлекс синього кольору. Кожна лінза з покриттям, що просвітлює, має даний залишковий рефлекс, причому багато традиційних лінз мають зелений відтінок. Для своїх покриттів преміум-класу ZEISS використовує саме синій відтінок, який є складнішим з виробничої точки зору, проте при цьому пропускає більшу кількість світла і підвищує якість зору. Таке покриття дозволяє знизити кількість відблисків на 20% на передній та задній поверхнях лінзи.

Чудові властивості, що просвітлюють за рахунок залишкового рефлексу синього кольору

Чіткий зір

Підвищений коефіцієнт пропускання світла для забезпечення чіткішого зору

Четкое зрение

На 20% менше дратівливих відблисків на задній поверхні лінзи для бездоганного зору

Привабливий зовнішній вигляд

Бездоганний зовнішній вигляд за рахунок скорочення кількості відблисків на 20% на передній поверхні лінзи

Порівняно зі скляними лінзами ZEISS зі стандартним покриттям, що просвітлює, із зеленим залишковим рефлексом.

 

Сравнение: линза без покрытия DuraVision® Premium (слева) и линза с покрытием DuraVision® Premium (справа).

Порівняння: лінза без покриття DuraVision® Premium (ліворуч) та лінза з покриттям DuraVision® Premium (праворуч).

Просвітлювальні якості

Залишковий рефлекс синього кольору як підвищує коефіцієнт пропускання світла, а й забезпечує чіткіший зір. Це практично непомітне покриття синього кольору дозволяє на 20% підвищити ступінь світлопропускання лінзи в порівнянні зі стандартними покриттями, що просвітлюють, від ZEISS із зеленим залишковим рефлексом, наприклад, з покриттям LotuTec.

 

Сравнение: линза без покрытия DuraVision® Premium (слева) и линза с покрытием DuraVision® Premium (справа).

Порівняння: лінза без покриття DuraVision® Premium (ліворуч) та лінза з покриттям DuraVision® Premium (праворуч).

Грязевідштовхувальні лінзи

Запатентоване антистатичне покриття запобігає накопиченню статичного заряду. Оскільки бруд і пил не чіпляються до поверхні лінзи, остання довше залишається чистою.

 

Сравнение: линза без покрытия DuraVision® Premium (слева) и линза с покрытием DuraVision® Premium (справа).

Порівняння: лінза без покриття DuraVision® Premium (ліворуч) та лінза з покриттям DuraVision® Premium (праворуч).

Лінзи, які легко чистити

Завдяки ультрагладкому покриттю CleanCoat, очищення цих лінз не викликає труднощів. Лінзи з покращеними водовідштовхувальними властивостями за рахунок великого кута контакту.

2// DuraVision® Platinum

Найдовговічніші з усіх лінз від ZEISS

Лінзи з покриттям DuraVision Platinum мають всі властивості лінз з покриттям DuraVision Silver. Однак при цьому вони набагато довговічніші! Покриття DuraVision Platinum - це міцне покриття з асортименту покриттів від ZEISS.

Для тих, хто обирає лише найкраще

Які характеристики покриттів для лінз є найбільш значущими? 7 з 10 опитаних нами людей найбільш цінують такі якості лінз, як стійкість до подряпин та довговічність. Отримані результати досить очікувані з огляду на те, що лінзи повинні йти в ногу із сучасним життям і бути досить міцними для того, щоб упоратися з будь-якими складними ситуаціями, які можуть виникнути як на роботі, так і під час відпочинку.

Покриття DuraVision Platinum від ZEISS – це покриття абсолютно нового рівня міцності. Завдяки спеціальному виробничому процесу наші пластикові лінзи стали довговічнішими, ніж будь-коли раніше. Згідно з результатами внутрішніх досліджень, покриття DuraVision Platinum від ZEISS дозволить створювати лінзи, міцність яких буде втричі вищою за попередні аналоги.

Сравнение: линза без покрытия DuraVision® Platinum (слева) и линза с покрытием DuraVision® Platinum (справа).

Порівняння: лінза без покриття DuraVision® Platinum (ліворуч) та лінза з покриттям DuraVision® Platinum (праворуч).

Більш міцні лінзи

Лінзи ZEISS з покриттям DuraVision Platinum утричі міцніші, ніж стандартні пластикові лінзи від ZEISS і на 35% міцніші, ніж просвітлювальні скляні лінзи від ZEISS.*

*Лінзи ZEISS з покриттям DuraVision® Platinum та показником заломлення 1,5 у порівнянні зі скляними однофокальними сферичними лінзами ZEISS з показником заломлення 1,5 та покриттям SUPER ET. COLTS.

Чому покриття DuraVision® Platinum є такими міцними

Вся справа у іонах!

Покриття кожної лінзи DuraVision Platinum складається з дев'яти ультратонких шарів: в першу чергу на скляну основу наноситься тверде покриття, за ним – різні покриття, що просвітлюють, у тому числі антистатичне покриття і, нарешті, шар CleanCoat. Верхній шар герметизує лінзу і створює ідеально гладку поверхню. Частинки бруду та вологи не пристають до поверхні лінзи, що робить процес чищення лінз ще легшим.Новые ультратонкие покрытия DuraVision Platinum (нажмите на изображение для просмотра)

Секрет виняткової міцності лінз DuraVision® Platinum полягає у використанні спеціальної технології нанесення покриттів. Під час виробництва лінзи багаторазово бомбардуються спеціальними іонами. Іони передають лінзі кінетичну енергію, ущільнюючи цим нанесені шари і формуючи їх єдине покриття. Дана технологія дозволяє досягти оптимального зчеплення окремих шарів один з одним. В результаті формується поверхня лінзи, щільність якої втричі перевищує щільність пластикових лінз попереднього покоління від ZEISS.

*Лінзи ZEISS з технологією DuraVision® Platinum з показником заломлення 1,67 у порівнянні з покриттям LotuTec® з показником заломлення 1,67.

Зріз лінзи, виконаної з використанням традиційної технології під мікроскопом. Відсутність щільного зчеплення між різними покриттями.

Технологія створення покриття DuraVision® Platinum

Вид лінзи з технологією DuraVision® Platinum під мікроскопом. Щільне зчеплення покриттів.

 

*Інформацію взято у наших партнерів ZEIS