Топові моделі оправ
Топові моделі оправ

Зараз окуляри стали наймоднішим аксесуаром. І, цей аксесуар здатний докорінно змінити весь ваш образ. А, у продажу є так багато кольорових поєднань, що вам точно потрібно випробувати на собі захоплюючі погляди. В інтернет магазині Treviso представлена ​​величезна різноманітність кольорів і моделей оправ для жінок, чоловіків і дітей. Зараз давайте ознайомимося з брендами представленими в нашому магазині)

Розвиток бренду Timberland розпочався з виробництва непромокальних черевиків, далі одягу і нарешті аксесуарів. Бренд користується величезною популярністю за рахунок практичності та надійності виробів.

Ергономічний дизайн, використання сучасних технологій та біоматеріалів роблять окуляри Timberland незамінним аксесуаром для чоловіків та жінок, які ведуть активний спосіб життя та вибирають якість та стиль, перевірені часом.

Swarovski – це бренд класу люкс, що володіє світовою популярністю, з більш ніж столітньою історією. Всі вироби Swarovski володіють вишуканістю та елегатністю. Оправи від бренду це витончене доповнення до будь-якого образу.

У компанії Max Mara своя філософія - у них немає своїх дизайнерів їх вироби створюватися запрошеними модельєрами серед них такі фахівці у сфері моди як Карл Лагерфельд, Жан Шарль де Кастельбажак, Дольче та Кабана та інші. Оправи від бренду Max Mara – стильний аксесуар, який підкреслить ваш добрий смак. Оправи від бренду – це італійська класика із поєднанням сучасних технологій.

Російський виробник “Івенко” та його бренд Ballet, представлений у нашому інтернет-магазині оптики Treviso у кількох колекціях, а саме:

BALLET CLASSIC 

Класичні, стильні аксесуари, які призначені для чоловіків і жінок, які витримані в класичних формах і представлені в широкій колірній гамі.

BALLET CLASSIC чудовий вибір для доповнення ділового образу.

BALLET IMAGE

Ця колекція створена для представниць прекрасної статі, так як моделі виконані з металу із завушником у вигляді квітки.

BALLET IMAGE колеєкція представлена ​​в золотисто-медових кольорах

BALLET PRESTIGE

Ця колекція виконана без зайвих елементів - лаконічно та стримано. Якщо Ви віддаєте перевагу строгості в аксесуарах, тоді ця колекція для Вас.

BALLET JUNIOR 

Колекція  BALLET JUNIOR створена для підлітків і виконана з якісних та міцних матеріалів.

BALLET IKIDS

Дитяча колекція особливо вирізняється яскравістю та практичністю. Дуже зручні завушники, які приймають анатомічне положення голови дитини. Оправи дуже легкі та міцні, це саме те, що необхідно дітям.

BALLET EXTRA

Створено для молоді. Вона така ж стильна та бунтарська. Яскраві кольори, великий кут огляду, легкість та міцність – все це є в колекції оправ Ballet Extra. У створенні BALLET Extra брали участь професійні дизайнери, які змогли передати молодіжний дух колекції. Яскраві кольори, стильний декор, широкий кут огляду, а також міцність, легкість, гіпоалергенність – це забезпечує комфортне щоденне носіння окулярів.

Купити оправи бренду Ballet ви можете вже сьогодні у нашій інтернет оптиці Treviso.

Сучасні окуляри та оправи Baldinini відрізняються екстравагантним дизайном та незвичайними рішеннями. Наприклад багато оправ виконані з карбону і прикрашені натуральною шкірою. Окрім таких сміливих матеріалів, також застосовують і метал із целюлозою, який використовується для найпопулярнішої форми окулярів Baldinini – круглих у масивній оправі.

Шведський бренд, який ввів у моду casual тобто сободу у стилі. Його заснували три друга дизайнера, які любили неформальний стиль і свободу. Оправи бренду Marc O'Polo - це лаконічність та якість.

Основна мета компанії Silhouette показати людям, що добре бачити, добре виглядати і бути активним - це має бути в одному флаконі.

Компанія Silhouette випустила першу у світі оправу без гвинтів. Саме вона є найлегшою оправою у світі, її вага дорівнює 1,8 грама, і саме її назвали ідеальним засобом корекції зору під час космічних польотів.

Звичайно компанія не зупиняється на досягнутому, і щодня вивчає, виробляє і створює щось нове, а вже наявні дивовижні колекції бренду Silhouette ви можете подивитися і купити в нашій оптиці Тревісо.

Woow це спочатку колекція від бренду Face a Face яка виросла в самостійний бренд. Він позиціонується як яскравий, дерський стиль для молодих людей.

Яскраві кольори та шалені поєднання виділяють марку серед інших. Якщо ви любите модні експерименти або просто хочете трохи змінити імідж, однозначно придивіться до цих стильних виробів.

У 2014 році данська компанія ProDesign International A/S придбала Inface, зберігши незалежність марки та об'єднавши багаторічний досвід та унікальні технології. Зберігаючи свої традиції та технології компанія досягла успіху у виробництві оптики. Головна риса бренду – це створити практичний та якісний продукт.

 

Якщо ви не знайшли модель на сайті, надішліть запит менеджеру

Viber