Бренди дитячих оправ
Бренди дитячих оправ

Вірно підібрати дитячі оправи набагато складніше, ніж дорослі. По-перше, діти дуже рухливі: бігають на перервах і б'ються портфелями в школі. по-друге, дитина може не відразу помітити, що в оправі йому не зручно. І по-третє, дитина набагато сильніша, ніж доросла, схильна до впливу реклами і думки однолітків. Магазин дитячих оправ Treviso

Для тих хто хоче вибрати справді яскраву та стильну оправу для дитини чи себе. В інтернет-магазині Treviso представлений великий асортимент оправ бренду Swing.

Цей виробник відрізняється тим, що його оправи не ламаються, повністю гігієнічні та гіпоалергенні, легені, набувають анатомічної форми і звичайно ж виготовлені з якісних матеріалів. Це стане основним критерієм для вибору такої оправи для вашої дитини, або для вас.

Оригінальні та органічні оправи бренду BEN-X дозволяють бути впевненими на 100%, що ви носите якісну річ. Оправи виготовляються з найновішого матеріалу під назвою TR-90 Natural, є безпечними та не алергенними. Моделі BEN-X створюються різних форм і кольорів, у колекціях присутні і дорослі та дитячі моделі, а цінова категорія дозволяє придбати їх будь-якому покупцеві.

Оправи бренду виготовляються із якісного сплаву матеріалів. Для металевих деталей частіше використовується монель і обов'язково метал захищений гальванічним покриттям, щоб уникнути окислення. Для пластикових деталей використовується якісний гіпоалергенний полімер, який проходить понад 30 видів випробування.

Хочеться відзначити, що вся продукція торгової марки Mario Rossi офіційно зареєстрована в Україні та відповідає вимогам усіх нормативних документів та сертифікатів якості. Має відповідь “Найвища якостей у світі оптики”

Оправи DISNEY виконані з високоякісних матеріалів і враховані всі особливості дитячої анатомії голови.

Колекція оправ Megastar від компанії "Мегастар" призначена для молодих та активних споживачів, які прагнуть виділитися з натовпу і навіть стати справжньою зіркою.

На світовий рівень Лучано Бенетон вийшов завдяки провокаційному рекламному концепту зі слоганом "Всі кольори світу", де були задіяні люди різного кольору шкіри. Benetton випускає аксесуари, серед яких сонцезахисні окуляри та медичні оправи. Це ті окуляри, які можна назвати «універсальні».

 

Якщо ви не знайшли модель на сайті, надішліть запит менеджеру

Viber