Бюджетні оправи
Бюджетні оправи

 

Бренд оправ для окулярів Vento, є частиною оптичної італійської компанії Sirel, яка вже протягом кількох десятків років радує своїх споживачів дуже якісними та стильними оправами.

Колекції бренду складені просто ідеально. У них зібрано сучасний стиль, елегантність і чимало важливих різноманітність. Компанія випускає лінію чоловічих, жіночих та дитячих оправ, що, безсумнівно, може говорити про те, що це сімейний бренд.

Для виготовлення всіх колекцій оправ - використовується супер міцний і гнучкий Grilamid TR90. Завдяки його фізичним властивостям, компанії вдалося створити моделі оправ під назвою трансформери (лектори). Звичайно, матеріал застосовується і в інших моделях, що дає йому додатковий плюс.

Людям, які хочуть платити за якість, цей бренд безсумнівно буде на руку. Кожна нова колекція не схожа на іншу, має безліч форм і моделей, які за ціновою категорією не поступаються іменитим світовим брендам. Treviso.

Оправи від бренду Dacor приваблюють несподівано контрастими кольорами, вони виглядають як рами для картин - глибокого, насиченого кольору, з мерехтливими вкрапленнями. Плетені орнаменти на завушниках ненав'язливо переходять у лінію брів, матова поверхня виглядає як тепла замша або оксамит, це вражає!

Сонцезахисні окуляри та оправи для людей, які цінують італійське почуття стилю та смаку. Великий вибір колірних рішень та різноманітних форм дозволяє продукції Mario Rossi бути завжди актуальною та універсальною. Оправи бренду виготовляються із якісного сплаву матеріалів. Для металевих деталей частіше використовується монель і обов'язково метал захищений гальванічним покриттям, щоб уникнути окислення. Для пластикових деталей використовується якісний гіпоалергенний полімер, який проходить понад 30 видів випробування.

Бренд щороку випускає понад 50 моделей сонцезахисних окулярів і більше 100 моделей оправ, що безсумнівно порадує будь-якого покупця. Хочеться відзначити, що вся продукція торгової марки Mario Rossi офіційно зареєстрована в Україні та відповідно до цінителя прекрасного. е вимогам всіх нормативних документів та сертифікатів якості. Має відповідь “Найвища якостей у світі оптики”. Якщо ви бажаєте придбати справжню оправу або сонцезахисні окуляри, які мають у собі італійську стриманість та смак, окуляри Mario Rossi це чудовий вибір.

Бренд Glory відрізняється своєю доступною ціною та непоганою якістю продукції. Всі оправи бренду покриті гіпоалергенними шарами і при виготовленні використовуються хороші матеріали. Навіть не дивлячись на невисоку ціну оправ, дизайнери виробника намагаються зробити оправи цікавими та барвистими, що природно приваблює покупців.

Колекції бренду La La Stella є ідеальним співвідношенням ціни та якості продукту, стилістичних рішень, дизайну і використовуваних матеріалів. Бренд La Stella було створено міжнародною командою дизайнерів. Під час створення колекцій вони враховували антропометричні особливості осіб жителів східної Європи. Результат: моделі ідеально адаптовані для регіональних споживачів, забезпечують широке поле зору та комфортну посадку. Стиль оправ та окулярів La Stella – це переосмислена нашими сучасниками жива та актуальна класика. 80% колекції становлять жіночі моделі.

 

Якщо ви не знайшли модель на сайті, надішліть запит менеджеру

Viber