Карнавальні лінзи - страшно веселий аксесуар
Карнавальні лінзи - страшно веселий аксесуар

У молодіжному середовищі їх називають крейзі. Більш звична назва - театральні, карнавальні або голлівудські лінзи.

На відміну від кольорових, такі лінзи декоровані незвичайним малюнком і дозволяють створити неймовірний ефект. Для втілення казкових і фантастичних образів крейзі підходять просто ідеально.

Такі лінзи можуть використовуватися при проведенні:

  • фестивалів

  • тематичних вечірок

  • зйомки фільмів

Підлітки і молодь полюбили їх за можливість втілювати найстрашніші образи на Хеллоуїн. Погодьтеся, абсолютно чорні склери або рогівки з вовчим поглядом - це щось лякаюче-вабляче. І самі по собі такі очі, навіть без костюма, здатні привернути увагу і зробити Вас зіркою вечірки.

Однак цими лінзами можна не тільки лякати. Серед усього розмаїття малюнків можна вибрати такі, які додадуть образу родзинку. Напередодні дня сміху особливим попитом користуються крейзі, як частина образу для веселого розіграшу. Навряд чи хтось буде сумувати, дивлячись в очі зі смайликами, різнокольоровими спіралями або зірочками.

Незважаючи на розважальну цінність театральних лінз, до їх вибору і догляду потрібно підійти серйозно і відповідально:

  1. Консультація офтальмолога обов'язкова. Як не парадоксально, але підбирати крейзі потрібно з такою ж відповідальністю, як і звичайні лінзи. Тільки консультація і підбір лінз у лікаря можуть гарантувати задоволення від справленого ефекту і комфортного носіння.

  2. Вражати театральними лінзами можна не довше, ніж шість годин на день.

  3. Не рекомендовано сідати в них за кермо і виконувати роботи, що вимагають уваги і концентрації.

  4. Пам'ятайте про те, що косметика наноситься після надягання лінз.

  5. Термін придатності таких лінз недовгий - до трьох місяців, після закінчення цього часу носити їх не можна.

  6. Доглядати за карнавальними лінзами потрібно так само ретельно, як і за звичайними: вчасно очищати, дезінфікувати і дотримуватися правил зберігання.

  7. Строго заборонено надягати чужі лінзи або давати напрокат свої. Це не просто порушення правил гігієни, це може бути небезпечним для очей.

У салонах оптик і медичних центрів Тревісо можна підібрати яскраві і екстравагантні контактні лінзи для створення найцікавіших і несподіваних образів. До Ваших послуг досвідчені лікарі, які допоможуть вибрати контактні лінзи, а також порекомендують найкращі засоби догляду для комфорту Ваших очей.