ТОП 7 корисних порад поціновувачам кольорових контактних лінз
ТОП 7 корисних порад поціновувачам кольорових контактних лінз

Кольорові лінзи - це не тільки яскрава деталь, здатна в лічені секунди перетворити обличчя людини. Спеціальні кольорові лінзи коригують зір і за деяких обставин їх носіння навіть потрібно.

Залежно від призначення і ступеня забарвлення лінзи дуже відрізняються. Наприклад, індикаторні підфарбовані злегка в блакитний або зелений відтінок. Таке забарвлення ніяк не відображається на кольорі очей і використовується для того, щоб лінзи легше було знайти в розчині. Лінзи з відтінками здатні посилити природну красу очей.

Більш яскравими представниками кольорового сімейства вважаються косметичні та карнавальні лінзи (crazy). Вони дозволяють кардинально змінити образ і зафарбувати райдужку в найнеймовірніші кольори і малюнки.

Завдяки тому, що область зіниці залишається незафарбованою , на якість зору і його гостроту такі лінзи практично не впливають. Проте, користувачі відзначають легке помутніння в очах в темний час доби. Це пояснюється тим, що зіниця трохи розширюється і починає «бачити» малюнок.

Є кілька цінних порад тим, хто вибирає такий аксесуар.

• Порада 1. Для підбору лінз консультація офтальмолога обов'язкова. Лікар врахує всі Ваші побажання і стан зору і вибере для вас лінзи з тим ступенем м'якості і корекції, яка буде для Вас найефективнішою. Він розповість про те, як правильно доглядати за лінзами.

• Порада 2. Для виразності погляду краще вибрати лінзи більш яскравого відтінку, ніж натуральний колір очей. Якщо у Вас світлі очі, зупиніться на продукції з темним обідком. Малюнок, що імітує радужку - виграшний варіант.

• Порада 3. Кольорові вкраплення в області зіниці надають погляду блиск і грайливість. Якщо Ви ставите перед собою мету трохи пожвавити обличчя, це без сумніву Ваш вибір.

• Порада 4. Одягати лінзи після нанесення макіяжу - знімати після його зняття. Ця порада допоможе зберегти їх в чистоті і вберегти очі від запалень і сухості.

• Порада 5. Після перебування в задимленому приміщенні краще повністю змінити лінзи, щоб уникнути їх пошкоджень і не зіпсувати зір. Фахівці рекомендують повторно ці лінзи не використовувати.

• Порада 6. Знімайте лінзи перед сном або придбайте одноденні лінзи. Це відмінна можливість дотримуватися гігієни очей

• Порада 7. Лінзи з кольором, наближеним до відтінку Ваших очей, роблять погляд більш глибоким і виразним. Контрастні і незвичайні відтінки звертають увагу на Ваш погляд. Заздалегідь продумайте, якого ефекту Ви бажаєте досягти.

Фахівці оптик і медичних центрів Тревісо мають колосальний досвід в підборі коригувальних засобів. Консультація професіонала високого рівня - це не тільки корисний, але і приємний захід.

Записатися на прийом 050 504 60 10