Краплі для лінз: властивості та використання
Краплі для лінз: властивості та використання

Офтальмологи рекомендують не тільки регулярно замінювати контактні лінзи і розчин, в якому вони зберігаються, але і використовувати зволожуючі краплі для лінз. В першу чергу це стосується тих, хто довго працює за комп'ютером. У робочому процесі людина значно рідше моргає, намагаючись повністю зосередитися на поставленій задачі. Як результат, порушується процес природного зволоження очей, з'являється відчуття печіння, сухості і дискомфорту. Саме з цих причин найкраще використовувати зволожуючі засоби. Їх дія спрямована на усунення неприємних відчуттів, що виникають під час використання лінз.

Як правило, краплі потрібно використовувати якщо є необхідність в додатковому зволоженні поверхні ока. З відчуттям сухості в очах знайомий кожен, адже в сучасному світі безліч факторів, які створюють несприятливі умови для органів зору. Проте, зволожуючі краплі для лінз дозволяють легко усунути такі неприємні наслідки, як почервоніння очей і їх швидка стомлюваність.

Постійне носіння лінз з використанням зволожуючих крапель більше не буде створювати дискомфортні відчуття:

на поверхні рогівки буде створюватися спеціальна плівка, склад якої буде мати ефект “природної сльози”, що гарантує постійне і якісне зволоження

Якщо протягом дня Ви відчуваєте необхідність у використанні крапель, можете сміливо ними користуватися, - лінзи знімати необов'язково.

Зволожуючі краплі для лінз - універсальний препарат, який можна використовувати разом з іншими речовинами, призначеними для догляду за лінзами.

Склад більшості зволожуючих крапель підходить для всіх видів контактних лінз. Такий засіб має антибактеріальну властивість і не містить консервантів або інших шкідливих речовин. Краплі можна використовувати кожен день без ризику нанесення шкоди очам.

Змащувальні і поверхнево-активні речовини - складові крапель, які зволожують органи зору. При частому морганні компоненти, які входять до складу засобу, рівномірно розтікаються по поверхні очей і зберігаються протягом тривалого часу. При цьому зберігається ясність і чіткість зображення. Зволожуючі краплі гарантують комфорт під час носіння лінз і сприяють зниженню втоми.

Офтальмологи рекомендують завжди мати при собі флакон, який можна і потрібно використовувати для збереження зору і комфортного носіння контактних лінз.