Сонцезахисні окуляри: рятуємося від підробок
Сонцезахисні окуляри: рятуємося від підробок

Не встигла весна повноцінно вступити в свої права, як лотки і розкладки з сонцезахисними окулярами стали з'являтися у всіх місцях. Так як більшість людей ставиться до сонцезахисних окулярів як до аксесуара, то і до їх вибору відносяться як до покупки сумочки або капелюшка - аби було до лиця.

Така позиція у виборі настільки серйозного аксесуара не вірна. Купівля недорогих підробок може і дозволить заощадити, але така економія негайна, а ось її наслідки можуть бути непередбачуваними. Фахівці в один голос стверджують, що краще взагалі все літо жмуритися без окулярів, ніж носити дешеві сонцезахисні окуляри невідомого виробництва.

Ви здивуєтеся, але сонцезахисні окуляри зовсім не обов'язково мають бути темними. Захист від ультрафіолету надає спеціальне напилення, і воно може бути навіть на майже прозорих окулярах.

Кращу ступінь захисту забезпечують окуляри з маркуванням UV-A (-B/-C) 400 нм. Це маркування зазвичай проставляється на внутрішній стороні завушників. В тому ж місці вказано колір лінз, розмір завушника, знак відповідності європейським стандартам.

Наприклад, у справжніх окулярах бренду Ray Ban є логотип на лівій стороні лінзи, а по краю правої можна помітити фірмове гравіювання RB. Усередині правої дужки артикул, розміри лінз і перенісся, назва колекції і рівень затінення. На підробках найчастіше вказано хіба що розмір завушника. Вибираючи авіатори від Ray Ban, зверніть увагу на відбиток лого на носоупорах і переніссі між лінзами. Якщо окуляри відносяться до лімітованої серії, то у них теж є свої відмінні риси: рівні літери на коробці, чохлі і серветці, відсутність заміни букв в написанні назви і збіг серійного номера в сертифікаті з цифрами на внутрішній стороні завушників.

З дорогими брендовими окулярами йдуть в комплекті:

  • Чохол з вигравіруваним логотипом,
  • М'яка серветка з мікрофібри з логотипом бренду,
  • Інформаційний паспорт, надрукований на глянцевому або іншому високоякісному папері,
  • Сертифікат якості на дану продукцію

Оригінальні окуляри відомих виробників, які їдуть до нас з Італії та інших країн, в Європі коштують від 200-500 євро і вище.

Найпопулярніші бренди Ray Ban, Polaroid, VOGUE, VERSACHE, Dior, Porsche, Tiffanу&Co та інші окуляри відомих марок обов'язково повинні мати свої відмітні знаки та повну комплектацію з паспортом. Ця комплектація не йде в подарунок, а є золотим стандартом і входить у вартість окулярів.

Для жителів південного регіону дуже важливо мати в своєму арсеналі якісні сонцезахисні окуляри, які надійно захистять очі, шкіру навколо них і прослужать не один сезон.

Відмовтеся від підробок і зробіть інвестицію в якісний і стильний аксесуар. Дозвольте собі розкіш зберегти зір і молодість на довгі роки.

 

Ласкаво просимо в «Тревісо»! Тут ми допоможемо підібрати окуляри не тільки за формою обличчя, але і за характеристиками Вашого зору.