Система I.Terminal - гарантія в точності підбору окулярів
Система I.Terminal - гарантія в точності підбору окулярів

Необхідність придбати окуляри рано чи пізно виникає у кожної людини. На сьогоднішній день кількість різних оправ вражає. Купити окуляри можна практично скрізь - починаючи від торговельних точок на ринках і закінчуючи найсучаснішими салонами оптик.

Найчастіше на ринках торгують вже готовими окулярами. Люди, які купують окуляри на ринках або сумнівних торговельних точках, не знають, що технологія з виготовлення окулярів пішла далеко вперед. Цей процес можна порівняти з випуском телевізорів: спочатку були радянські електронні телевізори, а потім з'явилися надтонкі з рідкокристалічними екранами і якістю HD.

Виготовлення окулярів в Херсоні - це стандартна послуга, яку пропонують в салонах оптики. Щоб підібрати окуляри потрібно:

  • Виписати рецепт у лікаря-офтальмолога;

  • Вибрати оправу, відповідну формі обличчя;

  • Вибрати лінзи, згідно з виписаним рецептом;

  • Замовити виготовлення окулярів.

 

Вибрати оправу з урахуванням всіх побажань, як правило, допомагають продавці-консультанти оптики. Клієнту надається можливість вибрати лінзи, відповідні призначенням лікаря (для водіння, для комп'ютера, для постійного носіння, для читання, прогресивні, офісні). Особливу увагу відвідувача звертають на рецептурні лінзи, які виготовляються індивідуально під кожного клієнта.

Найсучасніші технології та тенденції, які давно застосовують оптики розвинених країн, тільки зараз стали повноцінно використовувати і деякі салони оптик в Україні.

Для підбору окулярів мережа салонів оптики Treviso використовує високоточну цифрову автоматичну систему центрування I.Terminal, єдину в Херсонській області. Ця система дозволяє відрегулювати правильну посадку обраної оправи і зробити центрування лінз для окулярів з точністю до 1/10 мм. Надалі це сприяє швидкій адаптації до астигматичних, офісних і прогресивних лінз. За допомогою цього механізму можливий підбір оптимального дизайну лінзи з урахуванням індивідуальних антропологічних особливостей клієнта.

Чому так важливі параметри, отримані за допомогою i. Terminal?

Складні сучасні лінзи мають неперевершені оптичні характеристики. Перешкодою у відчутті всіх переваг сучасних лінз можуть стати дрібні неточності при підборі параметрів лінз та їх центрації. Завдяки точності послідовно представлених вимірювань за допомогою системи i.Terminal замовник отримує найкраще візуальне зображення при використанні окулярів.

Це дуже важлива можливість, з огляду на таке спостереження: підібрати окуляри з похибкою в 1 мм при центрации з кожного боку, означає скоротити поле зору на 40%.

Ще однією особливістю системи центрування I.Terminal при підборі окулярів є використання функції електронного дзеркала. У покупця з'являється можливість побачити своє зображення в обраній оправі на екрані монітора, а також змоделювати окуляри з урахуванням підбору різних форм лінз і тонування. Інформаційний модуль вибору лінз допомагає продемонструвати і вибрати необхідні по типу лінзи (прозорі, пофарбовані або фотохромні). Також даний модуль дозволяє вивести на екран для порівняння зображення покупця в чотирьох різних оправах.

Високоточна цифрова автоматична система центрування I.Terminal - це унікальна можливість для клієнта наочно побачити, як будуть виглядати його окуляри в кінцевому результаті. Особливо, це важливо для міопів (людей, які погано бачать в далечінь).

 

Завдяки системі центрування I.Terminal клієнти мережі оптик і медичних центрів Treviso можуть підібрати окуляри, отримуючи такі переваги:

- оптимальний візуальний комфорт завдяки точності вимірювань до 1/10 мм;

- новий рівень підбору лінз і консультацію;

- оптимальний рівень візуалізації зображення при використанні окулярів і швидка адаптація до них;

- індивідуальний інтерактивний метод, який дозволяє наочно вибрати оправу і лінзи, а також вивести на екран монітора до 4-х зображень в різних оправах для зручності вибору;

- можливість підібрати окуляри, які будуть виготовлені індивідуально під кожного клієнта з урахуванням всіх його антропологічних особливостей і за новітніми технологіями.

 

Приходьте в мережу салонів оптики Treviso і комфорт Вашим очам буде забезпечено!