Як обрати окуляри від сонця за кольором лінз?
Як обрати окуляри від сонця за кольором лінз?

На сьогоднішній день асортимент сонцезахисних аксесуарів надзвичайно великий. Звичайніе затемнене скло вже давно відійшлио на другий план. Сьогодні будь-яка модниця зможе вибратиобрати для себе окуляри від сонця під кожен свій наряд, виходячи з достатку колірних рішень не тільки оправи, але і самих стеколих лінщ. Але не всі з них будуть благотворнодійно впливати на здоров'я і настрій людини, оскільки різні кольори по-різному впливають на роботу очних фоторецепторів, і, як наслідок, на рівень зорової напруги.

Рожевий. Незважаючи на всю іміджевоїість даного кольору, рожевіе склао не здатний е забезпечити належний захист від сонячних променів. ЇхТакі окуляри найкраще використовувати як окуляри для роботи за комп'ютером, оскільки за рахунок збільшення контрастності зображення вони знижують втому очей.

Червоний. Скло цього кольору впливаютьє на нервову систему як подразник і сприяютьє тому, що їх носій окулярів швидше втомиться.

Жовтий. Модні сонцезахисні окуляри з такими стекламилінзами є ідеальним аксесуаром в похмуру погоду, при сутінках або раннім туманним вранціранком. Вони стануть незамінними для водіїв. Жовті склалінзи в таких умовах підвищують контрастність і якість зображення, покращують сприйняття відстані знаходяться далеко об'єктів, що знаходяться далеко, тим самим знижуючи ризик виникнення аварійних ситуацій на дорогах.

Помаранчевий. Окуляри зі склом цього кольору ідеальні для поїздок за кермом в нічний час доби, оскільки не дозволять засліпити Вас фарами зустрічних автомобілів, і збільшують чіткість сприйняття освітлених предметів і дорожнього полотна.

Зелений. Сонцезахисні окуляри з зеленими стекламилінзами ідеальні для занять спортом і відпочинку на природі. Ще вони гарні в якості захисту очей за кермом автомобіля в яскравий сонячний день. Заспокійливо впливають на очні рецептори очей.

Блакитний. Категорично не рекомендуються окуляри з блакитними стекламилінзами для тих, хто водить автомобіль - в них дуже легко переплутати сигнали світлофора.

Бузковий. Дуже добре підходять для комфортного носіння, особливо, якщо мають коричневий відтінок.

Коричневий. Окуляри з такими стекламилінзами є найприємнішими для сприйняття людських очей.

 

Приходь до мережі оптик і медичних центрів Тревісо - і ми допоможемо підібрати тобі ідеальні сонцезахисні окуляри.