Поліпшені окуляри для читання
Поліпшені окуляри для читання

З віком навіть люди, у яких не було травм, захворювань та інших проблем із зором, починають помічати зміни, пов'язані з якістю зору.

Все це прояви далекозорості, яка може з'явитися у молодих людей в 30 років і навіть раніше. Люди з подібною проблемою потребують своєчасної якісної корекції зору і заходів, вжитих для збереження зору. Окуляри для зору - один з найрозповсюдженіших методів корекції.

Сучасне життя і трудова діяльність вимагає від людини мобільності. Більшість з нас одночасно опрацьовує документи, працює з комп'ютером або дивиться телевізор, спілкується з колегами, близькими або відвідувачами.

Для комфортного виконання всіх перерахованих вище функцій сучасна оптична індустрія винайшла так звані «поліпшені окуляри для зору» або окуляри з офісними лінзами.

Що собою представляють поліпшені окуляри для читання?

Поліпшені окуляри для читання - окуляри з офісними лінзами, в яких є дві робочі зони для роботи на близьких і далеких дистанціях. Завдяки даній опції людина може комфортно читати, працювати за комп'ютером, спілкуватися зі співрозмовником або дивитися телевізор, використовуючи одну пару окулярів з офісними лінзами.

Для кого будуть актуальні поліпшені окуляри для читання?

Поліпшені окуляри для читання або офісні окуляри стануть незамінним аксесуаром для бухгалтерів, вчителів, офісних працівників і людей, які довго працюють за комп'ютером, багато читають і обробляють документи. Також окуляри стануть комфортною знахідкою і для виконання домашніх справ.

У чому відмінність поліпшених окулярів для читання від звичайних окулярів для читання?

Окуляри для читання дають можливість чітко бачити на відстані 40 см. Недоліком використання таких окулярів є необхідність постійно наближатися ближче щоб розглянути предмет, який знаходиться трохи далі. В результаті, з'являються неприємні відчуття в області шиї і спини. Якщо говорити про використання комп'ютера, то монітор, як правило, розташовується на відстані 60-90 см, і стандартні окуляри для читання не підходять для комп'ютера.

Поліпшені окуляри для читання - окуляри, які дозволяють забезпечити людину ясним, чітким, якісним зором на рівні її індивідуальних потреб на відстані для читання, рівні робочого місця і простору кімнати або кабінету. Завдяки використанню такого типу окулярів тулуб і шия людини приймають природне положення і володар окулярів з офісними лінзами відчуває комфорт протягом усього трудового дня.

Які переваги та недоліки поліпшених окулярів для читання?

Переваги:

- широке поле зору на близьких і середніх відстанях

- комфортне  читання, відсутність дискомфорту за тривалої роботи за комп'ютером і на робочому місці, не знімаючи окулярів

- можливість комфортно бачити на відстані 3-4 м

- запобігають почуттю втоми і дискомфорту після напруженого трудового дня

- призупиняється розвиток пресбіопії, бо для очей створені комфортні умови для роботи

- на офісних лінзах немає видимого переходу між зонами для зору, як це можна побачити в біфокальних окулярах;

- естетичний ефект гарантований.

Недоліки:
- окуляри з поліпшеними лінзами для читання не призначені для використання поза приміщенням (для дальніх відстаней). У таких окулярах не можна водити авто;
- вартість окулярів з офісними (поліпшеними лінзами для читання) може бути трохи вища в порівнянні зі звичайними окулярами для читання;
- деяким людям потрібно звикати до окулярів з офісними лінзами. Період звикання може становити до 2-х тижнів.

У салонах оптики «TREVISO» представлені офісні лінзи провідних світових оптичних компаній: ZEISS, SEIKO, ESSILOR.

Дізнатися детальну інформацію про поліпшені лінзи для читання, здійснити підбір окулярів з даними лінзами і отримати всі необхідні рекомендації щодо догляду та експлуатації офісних окулярів можна у оптиків-консультантів салонів та медичних центрів «TREVISO».

Слідкуйте за новинками в світі оптики разом з нами!
Дивіться з комфортом!