Сонцезахисні окуляри з діоптріями - ідеальний захист очей від ультрафіолету
Сонцезахисні окуляри з діоптріями - ідеальний захист очей від ультрафіолету

Сонцезахисні окуляри з діоптріями - ідеальна знахідка для людей з поганим зором, що дозволяє захистити очі від шкідливого ультрафіолету.

Ще не так давно людині з поганим зором належало робити вибір між якісним зором і захистом очей від шкідливого сонячного випромінювання. Вплив сонця на очі відбувається аналогічно його впливу на шкіру. Різниця лише в тому, що слизові оболонки очей, зорові нерви і судини ока не виробляють меланін і є повністю беззахисними перед сонцем.

Кому потрібні сонцезахисні окуляри з діоптріями?

- Людям з порушеннями зору, які ведуть активний спосіб життя (спорт, часті поїздки)

- Людям, в яких непереносимість контактних лінз через алергічні реакції або страху знімання / одягання контактних лінз;

- Людям з підвищеною чутливістю до яскравого світла;

- Людям, які піклуються про здоров'я очей і комфортний зір

Підбір сонцезахисних окулярів з діоптріями в Херсоні, Миколаєві: на що звернути увагу

Підбір сонцезахисних окулярів з діоптріями повинен проводитися в салонах оптики після попередньої консультації лікаря-офтальмолога. Лікар-офтальмолог або оптометрист розкажуть, який тип лінз необхідно вибрати, виходячи зі стану зору та індивідуальних потреб людини.

Порада! Не варто купувати готові діоптрійні окуляри з затемненими лінзами на прилавках ринкових ларьків або відкритих точок з дешевим товаром сумнівної якості.

Сонцезахисні окуляри з діоптріями Херсон, Миколаїв: захист від ультрафіолету

  • Будь-які сонцезахисні окуляри, з діоптріями в тому числі, повинні блокувати прямі промені сонячного світла і захищати очі від шкідливого ультрафіолету.

  • Неякісна лінза, яка не захищає очі від ультрафіолетового випромінювання, набагато небезпечніше для очей, ніж перебувати просто без сонцезахисних окулярів. Справа в тому, що під темними окулярами зіниці розширюються, і при відсутності захисту від УФ-випромінювання, схильні до ще більшого негативного впливу сонця.
     

Пам'ятайте! Тільки сертифіковані окуляри гарантовано забезпечують захист від ультрафіолету!

 

Затемнення і колір лінз в сонцезахисних окулярах з діоптріями

При замовленні сонцезахисних окулярів з діоптріями в Херсоні, Миколаєві та Херсонській області важливо звернути увагу на ступінь тонування лінз, яка обирається відповідно до особистих потреб і переваг пацієнта, а також ступінь захисту від ультрафіолету.

Всю необхідну інформацію про властивості сонцезахисних лінз з діоптріями можна детально обговорити з оптиками-консультантами медичних центрів TREVISO.

Тонування буває:

- рівномірне

- двокольорове

- градієнтне (з більшою ступенем затемнення у верхній частині лінзи). Сонцезахисні лінзи виготовляються індивідуально, відповідно до рецепта і з урахуванням всіх параметрів пацієнта. Це відбувається на заводі оптичної продукції в Європі. Потім лінзи фарбуються і встановлюються в обрану оправу вже в майстерні оптик і медичних центрів TREVISO.

Існує можливість нанесення дзеркального та поляризаційного покриття на індивідуальні рецептурні лінзи.

Окрему увагу під час виготовлення сонцезахисних окулярів з діоптріями варто приділити окулярам з фотохромними лінзами (лінзи-хамелеони). Ступінь затемнення таких лінз змінюється в залежності від інтенсивності сонячних променів. Це чудова альтернатива для людей з вадами зору, тому що окуляри-хамелеони здатні замінити відразу кілька пар окулярів. Окуляри з фотохромними лінзами дають можливість використовувати одну пару окулярів і на вулиці, і в приміщенні в будь-який час доби.

Сонцезахисні окуляри з діоптріями: вибір оправи

Для виготовлення сонцезахисних окулярів з діоптріями в Херсоні та Миколаєві можна вибрати звичайну оправу, за розмірами схожу на модель сонцезахисних окулярів. В такій оправі лінзи будуть більшого розміру і добре захистять очі від попадання бічних променів.

Буває важко зорієнтуватися з оправою і уявити, якими вийдуть в кінцевому результаті сонцезахисні окуляри з діоптріями. В цьому випадку можна просто вибрати вподобану модель сонцезахисних окулярів з нашого асортименту і наш майстер встановить в них діоптрійної лінзи, які ви виберете з оптиком консультантом оптики TREVISO згідно Вашого рецепта.

Сонцезахисні окуляри з діоптріями в Херсоні, Миколаєві: ціна, купити

Ціна на сонцезахисні окуляри з діоптріями в Херсоні, Миколаєві залежить від вартості обраної оправи, лінз і виду тонування. Сонцезахисні окуляри з індивідуальними рецептурними лінзами з нанесенням додаткових покриттів (поляризаційного, дзеркального) обійдуться дорожче. Вони також потребують до трьох тижнів на виготовлення, поки замовлена ​​лінза не прийде з Європи. Але комфорт і якість зображення в таких окулярах будуть чудовими.

Якщо немає можливості купити сонцезахисні окуляри з діоптріями, можна використовувати окуляри з кліпонами.

Окуляри з кліпами (кліпонами) - медичні окуляри зі спеціальною оправою до якої прикріплюються сонцезахисні лінзи (кліпони). Коли кліпони знімаються, окуляри виглядають як звичні медичні.

 

Ми рекомендуємо звернутися за професійною консультацією перед покупкою будь-яких окулярів, незалежно від способу їх виготовлення. Досвідчені консультанти допоможуть зробити правильний вибір і визначитися з найбільш підходящим варіантом сонцезахисних окулярів з діоптріями.

Чекаємо Вас в салонах оптики TREVISO!
Дивіться на світ з задоволенням