Фотохромні окуляри - ідеальне рішення для захисту від сонця
Фотохромні окуляри - ідеальне рішення для захисту від сонця

У Вас поганий зір, а Ви мрієте носити сонцезахисні окуляри з максимальним комфортом? Фотохромні лінзи стануть знахідкою для Вас. Ці лінзи здатні забезпечити комфорт на роботі і вдома, в парку і на пляжі.

Що таке фотохромні лінзи?

Фотохромні лінзи - лінзи, які не тільки коригують зір (корекція до максимально можливого), а й змінюють ступінь затемнення в залежності від сили впливу сонячного випромінювання. Окуляри з фотохромними лінзами називають фотохромними або "хамелеонами". Окуляри-хамелеони можуть стати надійним помічником і забезпечать неперевершений комфорт для ваших очей в приміщенні, і на вулиці в сонячну погоду.

ПЕРЕВАГИ:

- Одні такі окуляри здатні замінити дві пари окулярів: звичайні і сонцезахисні окуляри з діоптріями

- У приміщенні фотохромні лінзи абсолютно безбарвні і нічим не відрізняються від звичайних коригуючих окулярів

- На вулиці швидко затемнюются і захищають очі від яскравого світла

- Забезпечують світлопропускання для очей, реагуючи на зміни освітленості, підвищують контрастність. Це дуже важливо для людей з підвищеним сльозовиділенням

- При поверненні з вулиці в приміщення швидко просвітлюються і набувають прозорого кольору

- Можуть бути необхідного дизайну: однофокальні, асферичні, прогресивні

НЕДОЛІКИ:

Не затемняются в засклених приміщеннях через те, що скло не пропускає ультрафіолетове випромінювання. Тому фотохромні окуляри не призначені для водіння автомобіля. Для водіїв розроблені спеціальні лінзи, які змінюють відтінок залежно від погодних умов і часу доби.

МЕДИЧНІ ПОКАЗАННЯ

Крім зручності фотохромні лінзи рекомендують пацієнтам з дистрофічними захворюваннями сітківки. Також вони знижують ризик розвитку катаракти.

Фотохромні лінзи - лінзи, які були визнані і стали затребувані нашими відвідувачами. Купуючи окуляри-хамелеони Ви зможете забезпечити собі не тільки якісний зір, але і надійний захист від сонячного випромінювання.

 

Приходьте в оптики та медичні центри ТРЕВІСО!  Зробіть замовлення - і Ви все побачите самі!