Drivewear - ідеальна лінза для водіння
Drivewear - ідеальна лінза для водіння

У конструкції DriveWear поєднуються дві найсучасніші технології виготовлення окулярів:

- фотохромна технологія Transitions

- поляризаційна NuPolar

Поляризаційні властивості DriveWear захищають від сліпучих відблисків, в той час як фотохромні властивості реагують на видиме світло і ультрафіолет, оптимізують освітлення. Раніше фотохромні лінзи реагували тільки на ультрафіолетове світло. Вітрове скло сучасних автомобілів блокує ультрафіолетову частину спектру, тому звичайні фотохромні лінзи були малоефективні. DriveWear використовує нові розробки і винаходи компанії Transitions в сфері тонування, які активуються і ультрафіолетом, і видимим світлом. Тобто, вони реагують на зміни рівня освітленості і в автомобілі, і поза ним. Крім того, лінзи DriveWear забезпечують високу швидкість затемнення і освітлення при різній температурі навколишнього середовища. У неактивному стані лінза має зелено-жовтий колір. Поляризатор блокує сліпуче світло, а висококонтрастний колір лінзи чіткіше проявляє обриси і контури предметів. Це полегшує водієві оцінку відстаней і реального стану подій на дорозі.

При яскравому світлі за вітровим склом автомобіля лінза DriveWear має мідний колір. Вітрове скло автомобіля не пропускає промені ультрафіолету, тому фотохромні молекули починають реагувати на яскраве видиме сонячне світло, і через це колір лінзи змінюється на мідно-коричневий. Додатково працює і поляризатор, прибираючи сліпучі відблиски і забезпечуючи комфорт під час водіння.

Поза автомобілем в сонячну погоду активізується шар фотохромних молекул і колір лінзи змінюється на темно-коричневий. Темний червонувато коричневий колір обраний для максимальної фільтрації зайвого світла, щоб око не напружувалося.

Окуляри з лінзами DriveWear:

  • захищають від небезпечних ультрафіолетових випромінювань,

  • усувають сонячні відблиски,

  • адаптують до зміни освітлення,

  • забезпечують комфортне сприйняття при яскравому сонці,

  • забезпечують чіткість в хмарну і похмуру погоду,

  • правильно передають кольори, відповідно до міжнародних стандартів водіння,

  • знімають напругу при довгому водінні.

DriveWear - єдині лінзи, розроблені спеціально для водіння автомобіля в умовах різної освітленості: від похмурої погоди до яскравого сонячного світла.

Більш детальну інформацію можна дізнатися на офіційному сайті www.drivewearlens.com або у наших оптик-консультантів.