Все про окуляри для рибалок
Все про окуляри для рибалок

Сонцезахисні окуляри вже давно є невід'ємною частиною життя людей по всьому світу. Особливо спекотними літніми днями вони врятують Вас від сонця і стануть стильним аксесуаром. У наш час існує величезна кількість різноманітних брендів, які виробляють окуляри на будь-який смак. 

У минулому столітті Едвін Ленд - засновник відомої компанії Polaroid - розробив новий тип лінз. На сьогоднішній день вони відомі нам як поляризовані. Чому ж вони так популярні і чим вони відрізняються від інших? Давайте розберемося.

Поляризаційні окуляри мають багатошарову структуру, завдяки чому блокують горизонтальні промені і пропускають вертикальні промені сонця. Це дозволяє рибалці спостерігати, що відбувається в товщі води, і не бути засліпленим сонцем. Зір не буде втомлюватися, а Ви зможете насолодитися процесом риболовлі.

Для чого потрібна поляризація і чи важлива вона?

Фільтри на таких лінзах стримують поляризоване світло. Саме завдяки цьому Ви будете захищені не тільки від прямих сонячних променів, але і від сліпучих відблисків. Такий фільтр просіює і захищає наші очі від зорового «шуму». Існує безліч аргументів, які виступають на користь таких окулярів. Ось основні з них:

  1. Зображення стає контрастніше і чіткіше.

  2. Світлопропускання коливається в межах 50%.

  3. Їх вага і товщина не відрізняється від звичайних лінз.

  4. Не спотворюють колір.

  5. Усувають розсіяні хвилі сонячних променів.

  6. Допомагають побачити менш помітні об'єкти в спокійному або активному положенні.

  7. Допомагають захистити себе від аварійних ситуацій на воді або дорозі, виключають можливість засліплення фарами або іншими яскравими електроприладами.

  8. Запобігають втомі очей після тривалого носіння окулярів.

Рибалки, спортсмени і водії по всьому світу все частіше і частіше користуються такими окулярами. За статистикою, проведеною фахівцями Великобританії, 80% рибалок користуються окулярами з поляризаційними лінзами і підтверджують, що відчувають себе набагато комфортніше, рибалка стала куди ефективніше.

Як правильно вибрати окуляри для риболовлі?

Неякісні лінзи можуть істотно вплинути на здоров'я ваших очей і погіршити зір. Перш ніж економити, задумайтеся, чи хочете Ви погіршити свій зір і згодом вкладати ще більше грошей на дорогу корекцію і лікування. Для придбання якісних окулярів обов'язково зверніться в спеціалізований салон оптики і Вам допоможуть у виборі. Цінова політика на такі окуляри дуже різноманітна. Все залежить від виробника і бренду. Купуючи такі окуляри Ви на 100% будете впевнені в тому, що Ваші очі в безпеці, а Ваша рибалка пройде успішно і продуктивно!

 

Звертайтеся в оптики Тревісо - і Ви все побачите самі!