Zeiss I-Terminal mobile. Досконалість в підборі лінз Zeiss
Zeiss I-Terminal mobile. Досконалість в підборі лінз Zeiss

Німецька компанія Zeiss займає лідируючі позиції на світовому оптичному ринку. Вони безперервно створюють сучасні лінзи, які задовольняють зорові потреби кожного: чи то вчитель, студент або водій.

Кожна лінза виконує свою функцію. Існують прості лінзи для читання і складні (офісні), лінзи для безпечного водіння автомобіля, для розвантаження акомодації і тд.

Складні лінзи мають певні параметри, тому перевірка зору пацієнта вимагає максимальної уваги і концентрації.

  • Доктор в оптиці проводить ряд тестів для визначення потрібної корекції.

  • Потім наступний етап - виявлення індивідуальних анатомічних особливостей пацієнта в зв'язку з посадкою оправи на обличчі і параметрами обраної лінзи.

Інженери компанії Zeiss взяли до уваги складність процедури підбору окулярів і постійно вдосконалюють обладнання, на якому створюється оптична продукція.

Для отримання максимально достовірних вимірювань індивідуальних лінз був розроблений Zeiss i.Terminal mobile для IPad. Ця високоточна технологія дозволяє з найменшими похибками виміряти необхідні дані для виготовлення лінзи на заводі.

Вертексна відстань, пантоскопічний кут, монокулярна міжцентрова відстань, висота розташування зіниці щодо нижнього краю окуляра оправи, кут кривизни оправи і корисний діаметр лінзи для цієї ж оправи обчислюються до мікро міліметра за кілька секунд. Zeiss i.Terminal для IPad дуже компактний і мобільний. Оптик-консультант з легкістю проведе вимірювальні маніпуляції без зайвих спалахів і дискомфорту для клієнта.

Це скоріше нагадує міні-фотосесію і нікого не втомлює. Крім того, за допомогою терміналу можливо продемонструвати, як будуть виглядати лінзи з рецептом. Можна порівняти отриману картинку з лінзами індивідуального дизайну і складського варіанта при одному рецепті, а також вибрати колір фотохромних лінз в конкретно обраній Вами оправі.