Монофокальні лінзи ZEISS
Монофокальні лінзи ZEISS

    Насолоджуйтесь ідеальним зором поблизу та в далечінь. Однофокальні лінзи від ZEISS – це найкраще рішення для людей, які страждають на короткозорість і далекозорість. Ці лінзи адаптовані до потреб конкретної людини та забеспечить вам гарний зір навіть на краях лінзи. Більш того, ці тонкі лінзи мають привабливий зовнішній вигляд.

Монофокальні лінзи от ZEISS

Вдалий варіант для використання для перших окулярів, окуляри для дітей або стандартні повсякденні окуляри: монофокальні лінзи від ZEISS підходять як для підвищення якості зору вдалину, так і для читання, а саме ці дві обставини і є найчастішими причинами придбання окулярів. У чому різниця? Монофокальні лінзи, що використовуються в окулярах для читання, оптимізовані для зору поблизу та розраховані на стандартну відстань для читання для людей з далекозорістю. Дані лінзи підходять не тільки для книг, а й для дрібного шрифту на екрані смартфона або планшета. Як правило, особи, які страждають на далекозорість, скаржаться на розмитість об'єктів у ближній зоні, яка також іноді проявляється і при погляді на далекі предмети.

Далекозорість виникає через те, що зображення фокусується за сітківкою, через що воно здається нечітким. При короткозорості далекі предмети здаються розмитими через те, що око проектує зображення перед сітківкою, а не на неї. Завдяки оптимально підібраній парі лінз, призначених для зору вдалину, ви зможете чітко бачити найдальші предмети.

Монофокальні лінзи - це найпоширеніший тип очкових лінз

Однофокальні лінзи є очковими лінзами, які мають тільки одну оптичну силу. Вони можуть застосовуватися для корекції слабкого зору як при короткозорості, так і далекозорості, тому однофокальні лінзи - це основа як очок для зору в далечінь, так і окулярів для читання. Крім того, що в них застосовуються різні оптичні сили, ці два популярні типи окулярів також відрізняються зовні: однофокальні лінзи для далекозорих людей товщі в центрі, в той час як однофокальні лінзи для короткозорих людей мають потовщення по краях.

Незалежно від того, які окуляри виписані вам, сучасна технологія ZEISS дозволяє створювати неймовірно тонкі та легкі лінзи навіть із високими діоптріями. А при виборі одного з чотирьох різних рівнів якості можна зупинитися на тому варіанті, який найбільше підходить вашим індивідуальним потребам і звичкам читача. Це означає, що однофокальні окуляри мають дуже важливі переваги, забезпечуючи як чудовий зір, так і чудовий зовнішній вигляд!

Повний УФ-захист у прозорих лінзах ZEISS

Ультрафіолет оточує нас. Навіть у хмарні дні. УФ-випромінювання є небезпечним для здоров'я ваших очей, а також для області навколо очей. Чи завжди ви захищаєте очі, коли на вулиці? Тепер усі прозорі лінзи від ZEISS виробляються з повним УФ-захистом! Завдяки своїм особливим властивостям ці лінзи затримують шкідливі УФ-промені та надійно захищають ваші очі.

Лінізи, що самозатемнюються Лінзи із захистом від сонця

Одні окуляри на всі випадки життя: ці лінзи, що самозатемнюються, також виконують функцію сонцезахисних окулярів. Затемнення відбувається за лічені секунди, а просвітлення – за кілька хвилин. Вони також подарують вам повний УФ захист.

Плоска лінза, що не призводить до зміни розмірів очей – запорука вашого природного зовнішнього вигляду

Неважливо, чи ви страждаєте аметропією високого ступеня, маєте серйозні порушення зору, ви завжди зможете знайти для себе естетично привабливі і виключно плоскі однофокальні лінзи ZEISS. Нам вдалося виключити, ну або щонайменше звести до мінімуму помітний оку вигин лінзи, який сприяє зміні розмірів очей. Ці лінзи збережуть природний вигляд ваших очей, не збільшуючи і не зменшуючи їх.

Насолоджуйтесь оптимальним зором, підвищеною контрастністю та насиченими квітами навіть у темний час доби. При виробництві однофокальних лінз ZEISS ми ретельно обстежуємо очі замовника із застосуванням передових комп'ютерних технологій. Ці технології дозволяють нам отримати ідеальне, унікальне, як відбиток пальця, зображення і врахувати навіть ті порушення зору, які не можуть бути виявлені в рамках стандартного дослідження. 

На підставі отриманої інформації ми розробляємо конструкцію лінзи з урахуванням індивідуальних особливостей замовника: завдяки такій особливій конструкції ці лінзи подарують вам якісніший зір вночі та в умовах недостатнього освітлення, підвищену контрастність зображення та насиченість кольору.

 

*Інформацію взято у наших партнерів ZEISS