Прогресивні лінзи ZEISS
Прогресивні лінзи ZEISS

Прогресивні лінзи ZEISS забезпечують оптимальну підтримку зору на малій та великій відстані. Адаптовані до всіх потреб конкретного замовника, ці лінзі стануть вам идеальним помічником, подарують максимальний комфорт і чіткий зір і дозволяють швидше адаптуватися до них.

Прогресивні лінзи ZEISS: подібно до вас, ці лінзи – унікальні і єдині у своєму роді

Завдяки широкому вибору прогресивних лінз ваш оптик зможе підібрати оптимальні окуляри неперевершеної якості з урахуванням ваших індивідуальних потреб. За допомогою передових комп'ютерних технологій ми одержали можливість виміряти характеристики вашого зору та підібрати лінзи безпосередньо під вашу оправу. Одна лінза поєднує зони для зору на мале, середнє та велике відстані з плавними переходами. Ці лінзи розробляються з урахуванням форми вашої особи, особливостей способу життя, роботи та вашої зорової поведінки. Подібно до вас, ці лінзи - унікальні і єдині у своєму роді.

Максимальний комфорт та практично миттєва адаптація Секрет раціонального зору

Оскільки при виробництві прогресивних лінз ZEISS ми враховуємо величезну кількість факторів, технологій та інформації про замовника, це дозволяє скоротити термін адаптації до нових окулярів порівняно з лінзами попередніх поколінь. Незалежно від того, чи маєте ви досвід носіння прогресивних окулярів або надягаєте їх вперше: прогресивні окуляри розробляються спеціально для вас і стануть для вас оптимальним рішенням, яке подарує вам природний зір найвищої якості.

Чіткий, ідеальний зір незалежно від того, куди ви дивитесь

Ці лінзи мають складну, але максимально зручну конструкцію: з прогресивними лінзами ZEISS ви зможете насолоджуватися чітким зором, незалежно від того, скільки часу ви дивитеся на предмет. Ви оціните плавну зміну фокусу і зможете нарешті забути про розмиті предмети, розташовані на середній відстані.

Робота із цифровими пристроями

Прогресивні лінзи для використання у сучасному світі У наші дні ми все частіше використовуємо смартфони або планшети, однак ці цифрові пристрої створюють серйозні труднощі для наших очей. Завдяки оптимізованій зоні зору поблизу прогресивні лінзи від ZEISS – це чудове рішення для швидкої та комфортної зміни фокусу незалежно від напрямку нашого погляду. Ці лінзи ідеально підходять не тільки для роботи з цифровими пристроями, але й для читання книг та журналів, допоможуть вам забути про незручне положення голови та тіла.

Підходять для будь-яких оправ Ваш стиль, вибір

Поміркуйте про купівлю нової, модної оправи. Оцініть різноманітність нашого асортименту. Ваш оптик зможе підібрати прогресивні лінзи навіть для нестандартних оправ (наприклад, окулярів-авіаторів) у повній відповідності до особливостей вашої зорової поведінки та допоможе вам уникнути тривалої адаптації.

Винятково тонкі та легкі Безкомпромісний дизайн

Не важливо зроблені лінзи із пластику чи скла: завдяки сучасним технологіям виробництва лінзи виходять неймовірно тонкими та легкими, навіть для людей з аметропією високого ступеня або з серйозними порушеннями зору. Ви навряд чи відчуєте ці легкі лінзи.

 

*Інформацію взято у наших партнерів ZEIS