Лінза для водія
Лінза для водія

Очкові лінзи для водіння Безпечна та комфортна дорога

Винятковий комфорт та висока безпека в дорозі. Лінзи ZEISS DriveSafe спеціально оптимізовані для водіння. Ці лінзи підвищать якість вашого зору в темну пору доби або за поганих погодних умов, захистять очі від відблисків і дозволять вам швидше фокусувати зір і переводити погляд між предметами, розташованими на різних відстанях.Ці повсякденні окуляри подарують вам додаткову безпеку.

ZEISS DriveSafe – щоденні окуляри для водіння

Здатність добре бачити є запорукою безпечного водіння, тому що під час руху на наші очі лягає колосальне навантаження: нам постійно доводиться переводити погляд між вулицею, GPS-навігатором, внутрішнім та бічними дзеркалами заднього виду. Несприятливі погодні умови або погана освітленість часто ускладнюють це завдання. ZEISS DriveSafe Lenses, доступні як у формі однофокальних, так і у формі прогресивних лінз, дозволять знизити напругу під час водіння, підвищити якість зору водія та забезпечити безпеку у дорозі.

Зменшення кількості відблисків Більш ефективна оцінка відстані

Багато водіїв часто стикаються з такими проблемами як несприятлива погода, погані умови освітлення, дратівливі відблиски (наприклад, від фар автомобілів, що рухаються назустріч, вуличних ліхтарів або відбиття від мокрого шляху) та необхідність швидкого перемикання фокусу між предметами, розташованими на різних відстанях.
Дизайн лінз ZEISS DriveSafe пристосований до особливих вимог водіїв до зору.
дані лінзи допоможуть вам

  • швидше та простіше оцінювати відстань та дорожню ситуацію
  • покращити нічний зір
  •  скоротити кількість дратівливих відображень світла та забезпечити швидку зміну фокусу відповідно до дорожніх умов.

Більш чіткий зір протягом дня, у сутінках та вночі

Протягом дня розмір зіниць змінюється: при яскравому світлі зіниці звужуються, у темряві розширюються. Цей факт не враховується розробки традиційних очкових лінз. Лінзи DriveSafe від ZEISS не схожі на всі інші: їхня оптимізована конструкція враховує збільшений діаметр зіниці водія при водінні в умовах недостатнього освітлення. Така конструкція лінзи також сприяє підвищенню контрастності, якості зору у несприятливих погодних умовах та скорочення кількості спотворень на краях лінзи, що особливо відчувається у прогресивних лінзах.
Зрештою ви можете насолодитися найкращим зором і більш точно оцінити відстань у складних умовах руху, наприклад, вночі, під час дощу, туману або снігу.

 

*Інформація взята у наших партнерів ZEISS