Офісні лінзи
Офісні лінзи

Лінзи для роботи за комп'ютером – насолоджуйтесь чудовим зором на роботі

Ви завжди можете розраховувати на одного з колег за будь-яких обставин: офісні лінзи від ZEISS адаптовані для роботи в офісі за екраном комп'ютера, завдяки чому вони дозволять знизити навантаження на очі протягом робочого дня. Ці лінзи допоможуть сконцентруватися на роботі без навантаження для очей.

Офісні лінзи ZEISS Все добре видно

Люди зазвичай помічають зміни після 35 років: працюючи за комп'ютером або переводячи погляд, наприклад, з клавіатури на монітор або календаря на телефон, їхні очі сильно напружуються. Щоб добре бачити на різних відстанях, люди несвідомо приймають незручну позу, наприклад, нахиляються вперед або піднімають голову. В результаті вони відчувають біль у шиї та спині, а очі стають сухими або сльозяться. Лінзи ZEISS Office Lenses дозволяють уникнути зорової напруги: вони враховують індивідуальні зорові особливості під час роботи та оптимізовані для всіх відстаней під час роботи за комп'ютером на відміну від прогресивних лінз.

Адаптовані з урахуванням особливостей роботи та зору Насолоджуйтесь оптимальним зором, не тільки під час роботи за комп'ютером

Подаруйте собі гарний зір в офісі, незалежно від того, на що ви дивитеся. Офісні лінзи ZEISS мають широкий кут огляду на малій та середній відстанях та адаптовані до умов вашої роботи, аж до останнього сантиметра. Ці лінзи оптимізовані, наприклад, до відстані між очима та екраном комп'ютера, відстані між вами та клієнтом чи колегою, або до відстані для читання, завдяки чому вони гарантують відпочинок для очей та зручне положення тіла. Ви помітите позитивний результат після роботи.

Переваги
Напарник, що відповідає вашим особистим вимогам!

  • Чіткий сфокусований зір на малій та середній відстанях, а також широке поле зору.
  • Ці окуляри дозволять вам насолодитися ненапруженим і природним зором в офісі та при виконанні будь-яких інших завдань на малій та середній відстані.
  • Це відмінне рішення для забезпечення зручного положення тіла та голови та запобігання напругі шиї, спини та плечей.
  • Наші лінзи нададуть неоціненну підтримку вам та вашим очам як на роботі, так і під час відпочинку.
  • Лінзи ZEISS для роботи можуть бути адаптовані до індивідуальних особливостей вашого зору на малій та середній відстані.

Компанія ZEISS розуміє важливість індивідуалізованого зору. Кожен з нас виконує свою роботу і займається улюбленою справою на різних відстанях за різних умов, ось чому компанія ZEISS розробила три різні типи лінз. Завдяки професійному підбору ми можемо адаптувати офісні лінзи ZEISS до індивідуальних потреб з точністю до сантиметра.

Очкові лінзи ZEISS для роботи:

Власники цих лінз можуть насолоджуватися чітким та ясним зором, причина якого криється в індивідуальному дизайні лінз, виконаних у повній відповідності до потреб користувача на всіх трьох відстанях: Відстань Book, відстань Near, Відстань Room,

Як це впливає на положення вашого тіла перед екраном: Голова та шия залишаються у природному становищі. Максимальний комфорт протягом дня.

 

 

*Інформацію взято у наших партнерів ZEIS