Очкові лінзи EnergizeMe
Очкові лінзи EnergizeMe

Очкові лінзи EnergizeMe від ZEISS

Настав час дати вашим втомленим очам відпочити

Відпочинок для втомлених очей, зняття напруги очей, чіткий і ясний зір: Олінкові лінзи EnergizeMe від ZEISS – це перші у світі окуляри, розроблені спеціально для власників контактних лінз.

Вони забезпечують ненапружений зір після зняття контактних лінз: поєднання інноваційного дизайну лінзи, що враховує звички власників контактних лінз, пов'язані із зором, а також технології та покриття, оптимізовані для використання цифрових пристроїв. Окуляри для власників контактних лінз подаруйте своїм очам нове почуття комфорту.

Лінзи EnergizeMe від ZEISS

Перші лінзи, виготовлені для користувачів контактних лінз

У наші дні кожен власник контактних лінз має хоча б одні окуляри, призначені для того, щоб дати очам відпочити після тривалого носіння контактних лінз. Часте використання смартфонів, планшетів та інших цифрових пристроїв створює додаткове навантаження для очей. Чи знаєте ви, що ці окуляри допоможуть вам зняти цифрову напругу з очей?

Знявши контактні лінзи, надягніть окуляри і насолоджуйтеся більш комфортним зором. Очкові лінзи EnergizeMe від ZEISS пропонують власникам контактних лінз щось більше ніж просто окуляри. Вони оптимізовані з урахуванням навичок та особливостей зору власників контактних лінз при взаємодії з цифровими пристроями.

Очкові лінзи EnergizeMe від ZEISS

Настав час дати вашим втомленим очам відпочити.

Вперше лінзи допоможуть вам відпочити після носіння контактних лінз і убезпечать ваші очі від додаткової напруги. Надягніть EnergizeMe від ZEISS після застосування контактних лінз.

Переваги

Лінзи EnergizeMe від ZEISS: Нові лінзи, спеціально розроблені для користувачів контактних лінз. Дайте собі відпочити після носіння контактних лінз.

  • Відпочинок для очей Запобігання
  • додаткової напруги очей
  • Чіткий і ясний зір

Для использования после снятия контактных линз!

Ваші очі втомилися і сверблять? Дискомфорт від використання контактних лінз? Чи відчуваєте цифрову напругу? – З окуляровими лінзами EnergizeMe від ZEISS ваші очі, що втомилися від контактних лінз, нарешті відчують себе відпочилими.

Носіння контактних лінз протягом періоду, що перевищує вказаний, викликає сильне подразнення очей. Робота та ігри на комп'ютерах та інших цифрових пристроях, у т.ч. на смартфонах та планшетах, для багатьох вже стала повсякденною реальністю. Однак інтенсивне використання пристроїв з екранами, особливо при носінні контактних лінз протягом тривалого періоду часу, викликає додаткову втому очей, яка також може бути описана як дискомфорт, що викликається застосуванням контактних лінз, і цифрова напруга.2, 3)

Для того, щоб дати очам відпочити після інтенсивного використання контактних лінз, більшість їх власників надягають окуляри. Проте традиційні лінзи не дозволять забезпечити необхідний рівень відпочинку втомлених очей.

Очкові лінзи EnergizeMe від ZEISS доступні для всіх вікових груп

   Лінзи EnergizeMe Single Vision

Лінзи EnergizeMe Single Vision від ZEISS ідеально підходять для соціально активних людей віком від 20 до 30 років, які активно взаємодіють з цифровими пристроями. Завдяки покриттю DuraVision BlueProtect та технології Digital Inside ці лінзи ідеально підходять для молодих очей.

    

Лінзи EnergizeMe Digital   

Лінзи EnergizeMe Digital від ZEISS для людей віком від 30 до 40 років. Завдяки покриттю DuraVision BlueProtect та технології Digital Inside ці лінзи здатні подарувати вашим очам почуття комфорту.

    

Лінзи EnergizeMe Progressive

Це ідеальний варіант для осіб віком понад 40 років, які зупинили свій вибір на прогресивних або мультифокальних контактних лінзах. Лінзи EnergizeMe Progressive від ZEISS з покриттям DuraVision BlueProtect та технологією Digital Inside подарують вам чіткий, ясний зір та комфорт для очей.

 

Лінзи EnergizeMe від ZEISS – це лінзи нового покоління з інноваційною технологією ZEISS Digital Inside та високоякісним покриттям ZEISS DuraVision BlueProtect, розроблені спеціально для користувачів контактних лінз.

EnergizeMe від ZEISS – справжній помічник для очей
EnergizeMe від ZEISS - це зручні лінзи для тих з нас, хто носить контактні лінзи більше 3-5 днів на тиждень і хоче дати своїм очам можливість розслабитися.

1. Конструкція лінз EnergizeMe від ZEISS

2. Технологія ZEISS Digital Inside

3. Покриття DuraVision BlueProtect от ZEISS

 

 

 

*Информация взята у наших парнеров ZEISS