Сонцезахисні окуляри світових брендів
Сонцезахисні окуляри світових брендів

 

Деякі навіть досвідчені поціновувачі моди чули про бразильський бренд Ana Hickmann. Однак ці моделі очок заслуговують на увагу і найвищої оцінки.

Бренд Ana Hickmann почав своє існування не так давно, але вже дуже успішно. Засновник бренду є успішною фотомоделлю та підприємцем і вона дійсно знає, що потрібно жінці в такому аксесуарі як окуляри.

За окулярами та оправами від Ana Hickmann - жінка може одночасно і сховатися від світу і показати себе з іншого боку.

Оправи та окуляри від Ана Хікман – це комфорт, шик та елегантність в одному аксесуарі. Вдало підібрані форми та матеріали оправ, акуратні та до дрібниць вишукані завушники – все це дозволяє створити по-справжньому стильні та актуальні оправи.

Великий асортимент моделей дозволяє створювати різні образи, надаючи власниці очок пікантність і привабливість або, навпаки, строгість і стриманість. Висока якість та доступна цінова політика роблять окуляри Ana Hickmann тим аксесуаром, завдяки якому повсякденне життя жінок стає яскравішим. Якщо ви хочете купити якісну і стильну оправу - вибирайте Ana Hickmann, і ви не помилитеся.

Австрійський бренд Andy Wolf представляють оправи та сонцезахисні окуляри класу люкс. Дизайн оправ - класичний у сучасній інтерпретації. Ручна робота та лімітований випуск роблять кожну модель унікальною. Бренд досить молодий, але вже завоював увагу відомих особистостей – Леді Гага, Елтон Джон, Х'ю Грант. Філософія бренду – No logo підкреслює особистість, а не просто користувача торгової марки. Окуляри та оправи Andy Wolf виробляються виключно в Австрії, безкомпромісність якості дуже важлива для керівництва та є пріоритетом.

Бренд Baldinini у світі оптики також відомий як їх взуття та аксесуари. Його історія почалася ще 1910 року в невеликій майстерні сеньйора Балдініні. А ось історія очок Baldinini розпочалася лише у 2011 році і вони підкорили серця модників та любителів прекрасного.

Сучасні окуляри та оправи Baldinini відрізняються екстравагантним дизайном та незвичайними рішеннями. Наприклад багато оправ виконані з карбону і прикрашені натуральною шкірою. Крім таких сміливих матеріалів, також застосовують і метал із целюлозою, який використовується для найпопулярнішої форми окулярів Baldinini – круглих у масивній оправі.

По повно стильних форм і кольорів, Baldinini дуже любить "грати" з кольорами лінз окулярів. Є моделі, сірого, коричневого, фіолетового та зеленого кольору. При виборі сонцезахисних окулярів не варто забувати про те, що колір лінзи впливає на сприйняття, врахуйте це при вашому покупці.

Багато покупців вважають за краще купити окуляри Baldinini не тільки для того, щоб виглядати привабливо, але і щоб зберегти своє здоров'я, адже сонцезахисні окуляри Baldinini – відомого італійського бренду – можуть надійно захистити зір від шкідливого впливу ультрафіолету. Купити нові моделі сонцезахисних окулярів Baldinini  ви можете прямо зараз.

Жіночність, романтизм, любов до троянд та синіх відтінків привели дизайнера Анну Молінарі до створення бренду Blumarine.

Італійський бренд Blumarine розпочав своє існування у 1977 році. Заснували його подружжя, а зараз справу ведуть діти. Бренд відрізняється дивовижним шармом, легкістю в деталях та ексклюзивних кольорах. Всі оправи та сонцезахисні окуляри цього бренду виготовляє компанія De Rigo Vision, яка по праву є дуже якісним виробником.

Всі моделі оправ та окулярів мають у собі незабутні деталі та декор, а продуманий дизайн настільки незабутній, що гріх відмовитись від таких окулярів. Оправи та окуляри для сонця бренду Blumarine виготовляються з якісного ацетату целюлози, часто прикрашається кристалами Swarovski та будуть до душі будь-якій дівчині. Купити оправу або сонцезахисні окуляри Blumarine ви можете у нашій онлайн оптиці Treviso сьогодні.

 

 

Німецька марка Cazal розпочала своє існування у 1975 році. Впевнено прорвавшись у модний простір, оригінальні оправи для окулярів цього бренду назавжди захопили світ своїм неповторним стилем. Засновник марки – відомий дизайнер Карі Заллоні – головним принципом у роботі вважав не лише високу якість виробів, а й обов'язково унікальний дизайн.

Стильні, яскраві, елегантні аксесуари заповнюють колекції Cazal. Моделям характерні великі розміри, багатий декор, витіюваті форми. Для виготовлення оправ в основному використовуються міцні та водночас легкі матеріали: титан, нержавіюча сталь, пластик. Популярною прикрасою оправ бренду є золоте запилення.

Воно не тільки служить захисним шаром, але й надає аксесуарам благородства, шику та блиску. Практичним доповненням в оправах стали спеціальні прокладки, що зберігають лінзи від запотівання. Функціональності виробам додають регульовані завушники, а також знімні бічні елементи.

Історія бренду Chopard починається на початку 19 століття в маленькому швейцарському селі Сонвільє. Сімейна справа з виробництва годинникових механізмів з часом переросла в серйозний бізнес. Chopard стали випускати під своїм вишукані аксесуари із застосуванням дорогоцінних металів. У тому числі й оправи для медичних окулярів та сонцезахисні окуляри.

Всесвітньо відомий будинок моди Dior набув своєї популярності в 1947 році, після своєї першої колекції одягу, а вже на початку 60-х років, доповнює свої вбрання дивовижними сонцезахисними окулярами. Сьогодні ми можемо спостерігати які чудові та оригінальні моделі сонцезахисних окулярів випускає бренд Dior.

Особою компанії дуже часто ставали найпопулярніші зірки світу, а саме: Моніка Белуччі, Шерон Стоун, Ріанна, Джіні Депп та багато інших кіно зведів та співаків. Все чого не торкається будинок моди Christian Dior - стає писком моди. Тому що навіть у дрібних деталях, вони намагаються дотримуватися акуратності, манірності та краси. Купити сонцезахисні окуляри Dior в Україні ви можете у нашій інтернет оптиці Treviso. Ми надаємо доставку в будь-який регіон та за найвигіднішими цінами.

Ультрамодні деталі, сучасні матеріали, елегантність та вінтажні форми - все це властиве оправам та сонцезахисним окулярам Escada. Бренд був заснований у 1976 році і зазнавши значних змін знайшов свій профіль. В даний момент будинок моди Ескада випускає одяг для чоловіків, жінок та дітей, аксесуари, парфуми та коштовності для лімітованого роздрібного продажу. На даний момент бренд викуплений індійським мільярдером, але не здає своїх позицій. Сонцезахисні окуляри Escada завжди відрізнялися чудовими формами та якістю. Купити сонцезахисні окуляри Ескада ви можете у нашому інтернет-магазині оптики.

Бренд очок Furla був заснований у 1927 році, у невеликому італійському містечку. Перші моделі окулярів були навіяні дизайнерам стилем 60-х років, які являли собою витонченість і елегантність. Поєднання креативу, розкоші та динамічного життя дозволили створити дуже стильні моделі, які й досі, хоч і злегка видозмінюються, як і раніше, залишаються дуже стильними та актуальними. . Якщо у вас є бажання купити оправи та сонцезахисні окуляри бренду Furla, знайте, ви купите воістину гідний аксесуар, який буде стильним, розкішним і завжди доречним.

 

Якщо ви не знайшли модель на сайті, надішліть запит менеджеру

Viber