Бренди чоловічих оправ
Бренди чоловічих оправ

У нашому магазині оптики Treviso представлені моделі чоловічих оправ різних форм і колірних рішень, а також розраховані на будь-який бюджет. У нас Ви знайдете для себе модний аксесуар, а наші менеджери допоможуть у підборі лінзи у вашу оправу.

Police – італійський бренд модних аксесуарів. Заснований у 1983 році братами Де Ріго як перший бренд їхньої компанії Charme Lunettes, який спочатку спеціалізувався на виробництві сонцезахисних окулярів. Сьогодні бренд Police є одним із брендів у групі брендів компанії De Rigo

Протягом усієї своєї історії бренд Police рекламувався численними знаменитостями, включаючи Паоло Мальдіні, Брюса Вілліса, Джорджа Клуні, Девіда Бекхема, Неймара, Джі Чан-вука та Антоніо Бандераса.

Перша оправа під брендом Cazal побачила світ у 1975 році саме тоді Німеччина довела світові, що вироблені в цій країні оправи та сонцезахисні окуляри можуть бути красивими, а не тільки по німецьки якісними та практичними, дизайнеру вдалося підкреслити всю чарівність обличчя за допомогою розкішної оправи.

Бренд Casal створює стильні, яскраві аксесуари гідної якості. Для виготовлення оправ в основному використовуються міцні та водночас легкі матеріали: титан, нержавіюча сталь, пластик. Популярною прикрасою оправ бренду є золоте запилення. Воно не тільки служить захисним шаром, але й надає аксесуарам благородства, шику та блиску.

Компанія Silhouette випустила першу у світі оправу без гвинтів. Саме вона є найлегшою оправою у світі, її вага дорівнює 1,8 грама, і саме її назвали ідеальним засобом корекції зору під час космічних польотів. Звичайно компанія не зупиняється на досягнутому, і щодня вивчає, виробляє і створює щось нове, а вже наявні дивовижні колекції бренду Silhouette.

Працюючи під власним брендом Том Форд виводить у світ оправи, сонцезахисні окуляри та косметику з лейблом Tom Ford. Tom Ford - це бренд люкс класу, який спритно комбінує сучасні та старовинні тренди. Чуттєвість, розкіш та комфорт цими словами можна охарактеризувати бренд.

Історія марки Jaguar почалася в 1922 з випуску мотоциклетних колясок, Вільям Лайонс і Вільям Уолмслі заснували підприємство в місті Блекпул. Бренд використовує при створенні своїх виробів тільки високоякісні сучасні матеріали, а вишукана граціозність ліній окулярів марки Jaguar натякає на спорідненість із стрімкими гоночними автомобілями. Оправи бренду Jaguar це зручність і довговічність.

Ic! Berlin – легендарна німецька компанія, творцем якої є Ральф Андерль. Особливістю очок Ic! Berlin є те, що підігнати під себе може сам їхній власник, дуже просто самостійно відокремлювати дужки та замінювати лінзи без використання спеціальних інструментів та навичок.

Марка з італійським акцентом вийшла на ринок у 2019 році і вже успішно наздоганяє конкурентів у своєму сегменті. Італійське коріння, загальноєвропейський дух, космополітичний дизайн та маса цікавих новинок у кожному сезоні – саме так працює Alessandro Bruno.

В оправах домінує світлий метал, але його партнером виступає класичний густий чорний колір. Тонкі штрихи, плавні заокруглення, мініатюрні засічки – з цього авторам колекції вдалося створити ідеальний аксесуар для офісу та ділових зустрічей.

Марка оправ Stepper, створена фахівцем в оптичній сфері німцем Гансом Степпером (Hans Stepper), успішно існує на ринку ось уже понад 30 років. Запорукою її успіху є те, що продукція Stepper завжди виправдовує очікування своїх покупців: оправи цієї марки різні за своєю стилістикою, формою та розміром, але при цьому всі вони мають чудову анатомічну посадку та чудову якість.

Італійський бренд BlackFin на оптичному ринку порівняно не давно, але вже завоював популярність у цінителів якості, мінімалізму і трендового дизайну. Оправи виконані з найлегшого гіпоалергенного титану і відрізняються стильною колірною гамою. Вага оправ близько 2,5 грами, тому абсолютно не відчуваються на обличчі. Офтальмоергономічні. 85% виробництва оправи - ручна робота.

 

Якщо ви не знайшли модель на сайті, надішліть запит менеджеру
Viber